Noua masina de la Audi e diferita de tot ce ai vazut pana acum. Are drone in loc de faruri si scaune care se transforma in hamac

  • Audi prezinta la Frankfurt conceptul AI:TRAIL quattro
  • Prototipul german vine cu drone in loc de faruri
  • Scaunele spate pot fi transformate in hamace
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale continua cu cele patru motoare electrice ale sistemul de propulsie, ce dezvolta o putere totala de 435 de cai. Plus un cuplu maxim de pana la 1.000 Nm.

Aflata in plina desfasurare, editia din acest an a Salonului Auto International de la Frankfurt a marcat debutul unui concept mai putin obisnuit. Este vorba despre germanul Audi AI:TRAIL quattro, care vine cu numeroase elemente interesante - atat la interior, cat si la exterior.

De dimensiunea unui Q3, spectaculosul prototip se lauda cu cinci drone triunghiulare, care au luat locul farurilor traditionale. Respectivele aparate de zbor vor ilumina soseaua fie de pe portbagajul aflat pe plafonul masinii, fie din aer - in functie de preferintele fiecarui sofer in parte.

Audi AI:TRAIL quattro

Totodata, aceleasi drone vor putea fi folosite inclusiv pentru a filma portiuni de drum, imaginile fiind apoi transmise pe ecranul telefonului mobil... care inlocuieste vechiile ceasuri de bord. Si daca tot am ajuns la interior, atunci afla ca scaunele spate au si un rol secundar: de hamace.

Sub capota, germanul Audi AI:TRAIL quattro imbratiseaza o configuratie specifica conceptelor din ziua de astazi, cu patru motoare electrice - cate unul pentru fiecare roata. In ceea ce priveste valorile maxime, fisa cu specificatii tehnice anunta o putere de 435 CP, asociata unui cuplu de 1.000 Nm.

Cat despre autonomia totala a prototipului in cauza, aceasta s-ar ridica pana la 500 de kilometri in cazul rularii pe sosele. In schimb, atunci cand soferul va iesi de pe asfalt, urmand calea naturii, valoarea cu pricina va scadea la jumatate sau, daca vrei, undeva in jurul a 250 de kilometri.

Audi AI:TRAIL quattro

Audi AI:TRAIL quattro

Audi AI:TRAIL quattro

Audi AI:TRAIL quattro

Audi AI:TRAIL quattro

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze Audi AI:TRAIL quattro
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 19 Septembrie 2019