Noua masina de la Audi e nebunie curata: are un display transparent care coboara din plafon

Noua masina de la Audi e nebunie curata: are un display transparent care coboara din plafon
  • Noua masina de la Audi e nebunie curata
  • Are un display transparent care coboara din plafon
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc insa nici scaunele spate individuale - ce se rotesc, la nevoie, spre exterior - sau covorul rosu. Proiectat pe asfalt.

Audi continua seria lansarilor spectaculoase si prezinta publicului larg noul concept Urbansphere - un monovolum ce se remarca numaidecat prin grila iluminata de la nivelul partii frontale si dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei.

Conceputa special pentru a satisface si cele mai exigente cerinte ale clientilor de pe piata din China, aceeasi masina cu o lungime de 5.5 metri se mai poate lauda - de asemenea - si cu un set de jante care masoara nu mai putin de 24 de inch. Dar si cu un panou iluminat, aparent in diferite culori, in partea din spate.

Audi Urbansphere Concept

Audi Urbansphere Concept

Odata ce vor trece de covorul rosu proiectat pe asfalt si vor pasi de cealalta parte a portierelor care se deschid in sens opus - la interior, pasagerii noului concept Audi Urbansphere vor avea ocazia sa experimenteze si un ecran OLED transparent.

Exceptand unitatea anterior mentionata - montata la nivelul plafonului, dupa cum precizam si in randurile de mai sus - aceeasi masina vine inclusiv cu doua display-uri in partea posterioara a scaunelor fata. Un alt punct principal de atractie consta in numeroasele comenzi si functii proiectate pe lemnul de sub pabriz.

Pentru un maxim de confort, noul concept Audi Urbansphere ofera o configuratie cu doar patru locuri individuale - cele din spate inclinandu-se si, la nevoie, rotindu-se spre exterior, conform primelor detalii si imagini prezentate publicului larg.

Din dotarea aceleiasi masini nu lipsesc - totodata - nici ochelarii VR, nici materialele reciclate, nici o umbrela cu iluminare integrata, nici un dozator de apa. Respectiva lista cuprinde, mai mult sau mai putin surprinzator, si un volan retractabil, ca parte a tehnologiei de rulare autonoma de nivel patru disponibila la bord.

Sub capota, noul concept Audi Urbansphere mizeaza pe serviciile a doua motoare electrice - cate unul pentru fiecare punte in parte, o solutie care se va traduce prin punerea la dispozitia soferului o pereche de valori sinonima cu 401 CP si 690 Nm.

Fisa cu specificatii tehnice a aceleiasi masini continua cu o baterie uriasa - de circa 120 kWh - ce isi propune sa asigure o autonomie maxima de aproximativ 750 de kilometri. Datorita arhitecturii de 800 V, incarcarea de la 5 la 80% nu va dura decat 25 de minute, presupunand ca prizele de 270 kW se vor inmulti rapid.

Audi Urbansphere Concept

Audi Urbansphere Concept

Audi Urbansphere Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (107) Poze Audi Urbansphere Concept
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 2 Mai 2022