Noua masina de la Audi e nebunie curata: se transforma complet la apasarea unui buton

Noua masina de la Audi e nebunie curata: se transforma complet la apasarea unui buton
  • Noua masina de la Audi e nebunie curata
  • Se transforma complet la apasarea unui buton
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un sistem de propulsie compus din doua motoare electrice si o baterie cu capacitatea de 100 kWh livreaza persoanei de la volan un total de 442 CP. Plus 720 de Newton-Metri.

Ultima jumatate a lunii ianuarie marcheaza premiera unui nou produs marca Audi, celebra companie auto germana publicand - la sfarsitul acestei saptamani - primele fotografii si informatii oficiale ale impresionantului Activesphere Concept. Insotit de o lungime de aproximativ 4.98 metri, spectaculosul proiect ia forma unui crossover cu alura de fastback si jante supradimensionate din aliaj, capabil sa se transforme - la apasarea unui buton - in pick-up, dezvaluie conducerea marcii din Ingolstadt.

Audi Activesphere Concept

Lista atractiilor exterioare cuprinde inclusiv lumini de zi cu microLED-uri, un suport pentru schiuri - ascuns la nivelul plafonului panoramic - si portiere cu deschidere in sens invers, pe cand reteta caracteristica departamentului interior debuteaza cu un numar de patru scaune individuale, despartite de o consola centrala de dimensiuni generoase. Din meniu nu lipsesc, dimpotriva, am putea spune si nu am gresi, glumi sau exagera cu nimic, nici panoul de bord, plus volanul retractabile, comenzile prin gesturi, ochelarii cu realitate mixta, soundbar-ul de inalta fidelitate ori - mai anunta comunicatul de presa, un mini bar special conceput.

Daca vine vorba - pe de alta parte - despre fisa cu specificatii de ordin tehnic, reteta noului concept Activesphere debuteaza cu sistemul de propulsie compus din doua motoare electrice si o baterie cu capacitatea de circa 100 kWh. Astfel, modelul cu o garda la sol de 168 - 248 de milimetri - in functie si de modul de rulare ales de sofer - promite sa parcurga peste 600 de kilometri cu numai o singura incarcare, doar 10 minute petrecute la o astfel de statie oferind o autonomie de 300 de kilometri.

Audi Activesphere Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (95) Poze Audi Activesphere Concept
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 27 Ianuarie 2023