Noua masina de la Hyundai e nebunie curata: are un design retro la exterior si peste 680 de cai sub capota. Cum arata in realitate

Noua masina de la Hyundai e nebunie curata: are un design retro la exterior si peste 680 de cai sub capota. Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Hyundai e nebunie curata
  • Are un design retro la exterior si peste 680 de cai sub capota
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua - mai mult sau mai putin surprinzator - cu o viteza maxima mai mare de 250 de kilometri pe ora. Se mentioneaza intr-un comunicat oficial de presa.

Prezentata publicului larg cu numai 30 de zile in urma - chiar la jumatatea verii curente, noua masina de la Hyundai stie, cu siguranta, cum sa atraga toate privirile asupra sa. Botezata N Vision 74, aceasta se remarca in special prin aspectul retro al caroseriei in doar doua portiere - inspirat de prototipul Pony Coupe de acum 48 de ani. Dupa cum precizam, de altfel, si anterior.

Reteta caracteristica departamentului interior nu reprezinta - din nefericire - decat o mare necunoscuta, insa lista atractiilor principale cuprinde inclusiv doua motoare electrice si un total de peste 680 de cai, astfel ca acul vitezometrului depaseste, cu pedala de acceleratie la podea, pragul de 250 de kilometri pe ora. Daca vine vorba - pe de alta parte, despre timpul specific sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, respectivul element este, la randul sau, un mister.

Cu precizarea ca primele informatii si detalii cu privire la noul N Vision 74 dezvaluie - in schimb, capacitatea bateriei instalate: aproximativ 62 kWh. Pentru o autonomie maxima imposibil de neglijat - 600 de kilometri, meniul de ordin tehnic gazduieste si o pila de combustie, si un rezervor capabil sa stocheze o cantitate de pana la 4.2 kilograme de hidrogen. Inutil de adaugat.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 17 August 2022