Noua masina de la Hyundai e nebunie curata: are un design retro la exterior si peste 680 de cai sub capota. Cum arata in realitate

Noua masina de la Hyundai e nebunie curata: are un design retro la exterior si peste 680 de cai sub capota. Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Hyundai e nebunie curata
  • Are un design retro la exterior si peste 680 de cai sub capota
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua - mai mult sau mai putin surprinzator - cu o viteza maxima mai mare de 250 de kilometri pe ora, dupa cum se afirma intr-un comunicat oferit presei.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de jumatate de an, inca de vara trecuta, noua masina de la Hyundai stie - cu siguranta, cum sa atraga toate privirile asupra sa. Botezata N Vision 74, aceasta se remarca in special prin designul retro al caroseriei cu doar doua portiere - inspirat de prototipul Pony Coupe de acum 48 de ani, asa cum mentionam, de altfel, si anterior.

Hyundai N Vision 74 - Poze reale

Reteta caracteristica departamentului interior nu reprezinta - din nefericire - decat o mare necunoscuta, dar lista atractiilor principale cuprinde inclusiv doua motoare electrice pentru o putere de peste 680 CP, astfel ca acul vitezometrului depaseste, cu acceleratie la podea, pragul de 250 de kilometri pe ora; daca vine insa vorba, pe de alta parte, despre timpul specific sprintului 0 - 100 km/h, respectivul element nu ramane, la randul sau, decat un mister urias.

Cu precizarea ca primele informatii si detalii cu privire la noul N Vision 74 dezvaluie - in schimb, capacitatea bateriei instalate: aproximativ 62 kWh. Pentru o autonomie maxima imposibil de neglijat - 600 de kilometri, meniul de ordin tehnic gazduieste si o pila de combustie, plus un rezervor capabil sa stocheze o cantitate de pana la 4.2 kilograme de hidrogen, inutil de adaugat.

Hyundai N Vision 74 - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Hyundai N Vision 74 - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 22 Februarie 2023