Noua masina de la Kia nu seamana cu nimic din ce ai vazut pana acum. Are nu mai putin de 21 de ecrane... doar in bord

Noua masina de la Kia nu seamana cu nimic din ce ai vazut pana acum. Are nu mai putin de 21 de ecrane... doar in bord
  • Imagine By Kia debuteaza la Geneva
  • Noul concept are 21 de ecrane in bord
  • Sub capota se afla un sistem electric
Distribuie pe Facebook

Interesanta este si propunerea in materie de exterior, despre care oficialii sud-coreeni spun ca reprezinta o combinatie intre SUV-uri, berline si crossovere.

Mai putin de 24 de ore despart editia din acest an a evenimentului Geneva Motor Show de propria-i premiera publica, salonul auto elvetian asteptandu-si vizitatorii alaturi de zeci de noutati absolute.

Unele dintre cele mai bizare, dupa este si cazul conceptului Imagine By Kia, al carui exterior reprezinta o combinatie intre SUV-uri, berline si crossovere, potrivit oficialilor producatorului sud-coreean.

Imagine By Kia

Imagine By Kia

Nici interiorul nu pare mai normal, principalul element de ciudatenie din cabina luand forma unui set cu 21 de display-uri de inalta rezolutie, integrat de designeri pe toata latimea panoului de bord.

Ce este drept, detaliul respectiv are o explicatie extrem de interesanta: reprezinta o riposta plina de umor si lipsita de respect la competitia actuala intre de a vedea cine poate construi masina cu cel mai mare ecran.

In ceea ce priveste partea tehnica, noul concept Imagine By Kia se poate lauda cu un sistem de propulsie complet electrica, ale carui specificatii tehnice raman insa o necunoscuta la momentul de fata.

De altfel, oficialii producatorului sud-coreean nu au precizat nici daca au de gand sa lanseze acest prototip si intr-o versiune de serie sau, macar, o varianta care sa preia anumite caracteristici estetice.

Imagine By Kia

Imagine By Kia

Imagine By Kia

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Imagine By Kia
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 6 Martie 2019