Noua masina de la Renault e diferita de tot ce ofera francezii acum, pe piata

Noua masina de la Renault e diferita de tot ce ofera francezii acum, pe piata
  • Noua masina de la Renault e diferita...
  • ... de tot ce ofera francezii acum, pe piata
Distribuie pe Facebook

Anuntata in urma cu doar cateva clipe, aceasta dispune de un sistem de propulsie cu adevarat unic.

Ultima jumatate a primaverii curente marcheaza debutul unui nou concept extrem de spectaculos, francezii de la Renault publicand - in cursul diminetii zilei de astazi, primele fotografii si detalii caracteristice impresionantului Scenic Vision. Asamblata intr-o proportie covarsitoare din materiale reciclate si - la fel de important de spus, reciclabile, respectiva masina ia forma unui SUV cu lungimea de aproape 4.5 metri, lista dimensiunilor cuprinzand inclusiv un ampatament de 2.835 de milimetri.

Renault Scenic Vision

Renault Scenic Vision

Daca vine vorba, in schimb, despre partea vizuala, reteta specifica departamentului exterior scoate la iveala multiple elemente angulare, in timp ce interiorul are toate sansele sa devina urmatoarea destinatie favorita a iubitorilor de ecrane, explicatiile in acest sens fiind de prisos.

Revolutia continua sub capota, cu francezii de la Renault echipand conceptul Scenic Vision cu un sistem de propulsie hibrid - compus dintr-un motor electric cu undeva in jurul a 218 cai, o baterie cu capacitatea de 40 kWh si, nu in ultimul rand, o pila de combustie cu hidrogen. Performantele masinii in cauza nu reprezinta - momentan, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, comunicatul in presa vorbind, in schimb, despre autonomia maxima, ce urca pana la 800 de kilometri.

Renault Scenic Vision

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (68) Poze Renault Scenic Vision
mai multe