Noua masina de la Renault e diferita de tot ce ofera francezii acum, pe piata. Cum arata in realitate

Noua masina de la Renault e diferita de tot ce ofera francezii acum, pe piata. Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Renault e diferita de tot ce ofera francezii acum, pe piata
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o autonomie de pana la 800 de kilometri - asa cum precizam si anterior, la momentul lansarii oficiale.

Prezentata publicului larg cu circa 180 de zile in urma - la sfarsitul primaverii anului 2022, noua masina de la Renault stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Botezata Scenic Vision si aflata - momentan, in stadiul de concept car, impresionanta creatie a francezilor se remarca numaidecat prin multiplele detalii angulare ale caroseriei.

In cabina - de cealalta parte a portierelor cu deschidere in sens opus, pasagerii vor descoperi un numar infinit de display-uri color, unele mai mari, iar altele mai mici.

Renault Scenic - Poze reale

Fabricata intr-o proportie covarsitoare din materiale reciclate si reciclabile, aceeasi noua masina de la Renault se mai poate lauda - asa cum mentionam si la finalul lui mai, de o lungime de aproape 4.5 metri. Botezata Scenic Vision, fabuloasa creatie a francezilor anunta - ca dimensiune, si un ampatament de circa 2.835 de milimetri.

Daca vine vorba - pe de alta parte, despre sistemul de propulsie prezent la datorie, persoana de la volan se va bucura de un motor electric sinonim cu 218 cai putere.

Acestuia i se va alatura o baterie cu capacitatea de numai 40 kWh - noua masina de la Renault plusand insa cu o pila de combustie cu hidrogen pentru o autonomie de pana la 800 de kilometri. Timpul caracteristic probei 0 - 100 de kilometri pe ora nu reprezinta - similar valorii vitezei de top, decat un mister si o necunoscuta uriase.

Renault Scenic - Poze reale

Renault Scenic - Poze reale

Distribuie pe Facebook
mai multe