Noua masina de la Renault e diferita de tot ce ofera francezii acum, pe piata. Cum arata la interior

Noua masina de la Renault e diferita de tot ce ofera francezii acum, pe piata. Cum arata la interior
  • Noua masina de la Renault e diferita de tot ce ofera francezii acum, pe piata
  • Cum arata la interior
Distribuie pe Facebook

Asamblata, intr-o proportie covarsitoare, din materiale reciclate si - de asemenea, reciclabile, aceasta se va bucura de serviciile unui motor pe hidrogen, ale carui specificatii de ordin tehnice raman, in continuare, doar un mare mister si o necunoscuta de proportii.

Compania Renault a publicat, pe parcursul zilei de marti, un ultim teaser al noii sale masini cu motor pe hidrogen, respectivul video scotand la iveala cateva elemente si detalii extrem de interesante. Dupa cum este si cazul setului compus - aparent, din patru mini display-uri centrale, caracteristic plansei de bord.

Concept Renault cu motor pe hidrogen

Lista curiozitatilor va continua, asa cum dezvaluie si filmul de numai 30 de secunde pe care conducerea producatorului francez a tinut sa il prezinte - recent, publicului larg, cu o constructie revolutionara, ce adopta, intr-o proportie deloc neglijabila, ba dimpotriva, materiale reciclate si, totodata, reciclabile.

Daca mai trebuia - inca o data, mentionat, noua masina cu motor pe hidrogen de la Renault va debuta, in premiera mondiala, peste aproximativ opt zile, in cadrul unui eveniment organizat in Paris, la Grand Palais Ephemere si Turnul Eiffel, intre 19 - 21 mai. Prin urmare, asteptarea este pe cale sa ia - in final, sfarsit.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 11 Mai 2022