Noua masina de la Volkswagen e nebunie curata: are 558 de cai sub capota si 4x4 in standard

Noua masina de la Volkswagen e nebunie curata: are 558 de cai sub capota si 4x4 in standard
  • Noua masina de la Volkswagen e nebunie curata
  • Are 558 de cai sub capota si 4x4 in standard
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea in mai putin de 4.0 secunde.

Sfarsitul anului 2023 marcheaza debutul unui nou autoturism ce poarta semnatura nemtilor de la Volkswagen, celebrul producator de vehicule din Wolfsburg anuntand - in cursul zilei de luni, lansarea primului ID.X Perfor​mance din istorie.

Volkswagen ID.X Performance Concept

Avand la baza modelul ID.7, impresionantul automobil cu cinci portiere se remarca, la nivelul departamentului exterior, atat prin spoilerele agresiv stilizate - insotite de prize supradimensionate, respectiv un difuzor urias de aer, cat si prin jantele cu un diametru de 20 de inch, plus prindere centrala, pragurile proeminente ori eleronul mai mult decat spectaculos.

La interior - departe de privirile insistente ale curiosilor, conceptul ID.X Performance iese numaidecat in evidenta prin scaunele din fibra de carbon si detaliile de culoare rosie caracteristice volanului multifunctional cu design in trei spite.

Meniul in cauza culmineaza cu un numar de doua motoare electrice si o putere de 558 CP - livrata tuturor celor patru roti pentru un sprint de la zero la 100 km/h, cu acceleratia la podea, in sub 4.0 secunde, astfel ca din peisaj nu lipsesc nici discurile de franare perforate, diferentialul blocabil sau suspensia sport, capabila sa reduca garda la sol cu 60 de milimetri.

Volkswagen ID.X Performance Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Volkswagen ID.X Performance Concept
mai multe