Audi A3 e-tron concept, dezvaluit la Shanghai Motor Show

Audi A3 e-tron concept, dezvaluit la Shanghai Motor Show
In incercarea de a cuceri in totalitate piata auto din China, germanii de la Audi au debarcat la Shanghai Motor Show cu un nou-si-atragator concept. Se numeste A3 e-tron, vine sub forma unui sedan in patru usi si atrage atentia printr-un tren de rulare hibrid.
Distribuie pe Facebook
In cazul in care te intrebai cum ar putea arata Audi A3 intr-o versiune cu patru usi, noul A3 e-tron concept reprezinta raspunsul perfect in acest sens. Dimensiunile de 4.44 metri lungime, 1.84 metri latime si 1.39 metri inaltime ii confera ultimului concept car din Ingolstadt un caracter dinamic si agresiv, in lista cu atractii principale inscriindu-se elemente de design precum deja-celebra grila single-frame, blocurile optice echipate cu tehnologia LED, jantele pe 20 inci cu aspect exotic si, nu in ultimul rand, tips-urile unice ale sistemului de evacuare. De asemenea, noul Audi A3 e-tron concept se poate lauda si cu forme fluente similare unui coupe, in timp ce la interior viitorii pasageri vor fi tratati cu linii futuriste si elemente de design atragatoare. Mai mult de atat, insertiile de piele in doua culori au fost combinate cu accente de aluminiu, un display ce masoara opt inci fiind insarcinat cu afisarea tuturor detaliilor vitale ale modelului german.

Audi A3 e-tron concept, dezvaluit la Shanghai Motor Show

In ceea ce priveste partea tehnica, noul Audi A3 e-tron concept se poate lauda cu un tren de rulare hibrid, ce consta intr-un propulsor turbo de 1.4 litri si 211 cai putere, plus un motor electric ce produce pana la 27 cai putere. Rezultatul? Bucurandu-se de nu mai putin de 238 cai putere si prezenta unei transmisii S tronic in sapte trepte, cel mai noul concept al constructorului din Ingolstadt accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 6.8 secunde, in timp ce viteza maxima este de 231 km/h. In plus, devoratorii de senzatii extreme vor aprecia din plin sasiul derivat din cel al performantului RS3 Sportback. In ceea ce priveste autonomia, spectaculosul Audi A3 e-tron concept poate parcurge pana la 54 kilometri in mod complet electric.

Audi A3 e-tron concept, dezvaluit la Shanghai Motor Show

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Audi A3 e-tron concept
mai multe