Noul Citroen DS Wild Rubis isi face aparitia in primul teaser oficial. VIDEO AICI!

Noul Citroen DS Wild Rubis isi face aparitia in primul teaser oficial. VIDEO AICI!
Familia de modele Citroen DS este pe cale sa primeasca un nou membru. Nu vorbim insa de un membru oarecare, ci de primul crossover premium oferit de constructorul francez.
Distribuie pe Facebook

Urmand a debuta in premiera mondiala peste aproximativ doua saptamani, atunci cand Salonul Auto de la Shanghai isi va deschide larg portile, cel mai nou membru al familiei de modele Citroen DS poarta numele de Wild Rubis si previzualizeaza cel mai probabil primul crossover premium oferit de constructorul francez.

Din pacate, informatiile oficiale lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa exista numeroase zvonuri care afirma ca viitorul concept car Citroen DS Wild Rubis va ascunde sub cocheta sa caroserie platforma modelului DS5 si va masura undeva in jurul a 4.7 metri lungime. De asemenea, propulsia ar putea fi asigurata (si) de un tren de rulare diesel-hibrid, in timp ce sistemul de tractiune integrala nu va lipsi nici el de pe lista cu ingrediente magice.

Mai mult de-atat, daca mai adaugam in meniu si pretul de pornire de circa 39.000 de euro, atunci putem preciza fara prea mari retineri ca noul Citroen DS Wild Rubis se anunta concurentul perfect pentru crossover-ul britanic Range Rover Evoque. Asta daca si numai daca francezii vor veni cu o varianta de serie a modelului pe care urmeaza sa-l dezvaluiasca in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Shanghai.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 8 Aprilie 2013