Noul Citroen DS Wild Rubis ne dezvaluie cateva dintre secretele sale tehnice

Noul Citroen DS Wild Rubis ne dezvaluie cateva dintre secretele sale tehnice
Constructorul auto francez Citroen a profitat de editia din acest an a Salonului Auto de la Shanghai pentru a dezvalui in fata intregii planete primul crossover din gama de modele premium DS, crossover ce poarta numele Wild Rubis.
Distribuie pe Facebook

Asa cum precizam si la inceputul acestei luni, atunci cand am luat contact pentru prima oara cu conceptul Wild Rubis, primul crossover al gamei de modele Citroen DS iese in evidenta in special prin aspectul sau exterior sofisticat, ce imbina cu mare succes eleganta si sportivitatea. Din pacate, fotografiile interioare lipsesc in continuare si la acest moment, constructorul francez publicand in schimb cateva dintre informatiile tehnice ce insotesc ultima sa creatie.

Citroen DS Wild Rubis

Intr-o alta ordine de idei, noul Citroen DS Wild Rubis Concept ascunde sub impozanta sa caroserie un tren de rulare hibrid, ce combina un propulsor 1.6 turbo pe benzina cu un motor electric montat in partea din spate a automobilului, totul pentru un total de aproximativ 295 cai putere.

Citroen DS Wild Rubis

Detaliile cu privire la performante, respectiv consumul de carburant raman pentru moment un alt mare mister, constructorul francez multumindu-se sa afirme doar ca emisiile de dioxid de carbon nu depasesc 43 de grame per kilometru. De asemenea, mai trebuie mentionat si ca autonomia in regim complet electric atinge circa 50 de kilometri.

Citroen DS Wild Rubis

Ca si dimensiuni, noul Citroen DS Wild Rubis Concept masoara 4.7 metri in lungime, 1.95 metri in latime si 1.59 metri in inaltime. In ceea ce priveste ampatamentul, aceste este de 2.900 milimetri.

Citroen DS Wild Rubis

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Citroen DS Wild Rubis
mai multe