Noul Lexus LF-FC prefigureaza urmatoarea generatie a limuzinei LS

Noul Lexus LF-FC prefigureaza urmatoarea generatie a limuzinei LS
  • Lexus prezinta in cadrul Salonului Auto de la Tokyo 2015 noul LF-LC
  • Conceptul cu pricina anticipeaza urmatoarea generatie a limuzinei LS
  • Prototipul japonez este pus in miscare de un sistem de baza de hidrogen
Distribuie pe Facebook

Lexus prezinta in cadrul Salonului Auto de la Tokyo noul LF-LC, un concept care anticipeaza urmatoarea generatie a limuzinei LS.

Lansat pe piata chiar la inceputul anului 2006, actualul Lexus LS se apropie cu pasi repezi de cea de-a zecea sa aniversare.

Vestile proaste nu se sfarsesc insa aici pentru limuzina japoneza, majoritatea competitorilor sai directi primind intre timp cate o noua generatie.

Speranta inca mai este, oficialii Lexus prezentand cu ocazia Salonului Auto care se desfasoara zilele acestea la Tokyo un prim preview al urmatorului LS.

Lexus LF-FCLexus LF-FC

Lexus LF-FC

Cand va intra noul LF-FC in productia de serie ramane acum de vazut, la fel si modul in care va influenta aspectul celei de-a cincea generatii a limuzinei japoneze.

Nu doar misterul planeaza totusi asupra concept car-ului cu pricina, ci avem si cateva certitudini, precum lungimea de 5.3 metri, latimea de 2 metri si inaltimea de 1.41 metri.

Tot la capitolul cunoscute putem include, de asemenea, si exteriorul, noul Lexus LF-FC impresionand in special prin contrastul dintre partea frontala alungita si posteriorul scurtat.

Grila supradimensionata a radiatorului, blocurile optice cu desgin unic si jantele pe 21 inch caracterizate de insertii de fibra de carbon completeaza meniul exterior, pe cand departamentul interior...

Lexus LF-FC

Lexus LF-FCLexus LF-FC

... ei bine, in stilul caracteristic al limuzinelor japoneze, departamentul interior ne intampina alaturi nu doar de cele mai fine materiale, ci si de ultimele noutati in materie de tehnologie.

Si daca tot am ajuns la capitolul tehnologii, tinem sa precizam si propulsia concept car-ului cu pricina este asigurata de un sistem ce functioneaza pe baza de pile de hidrogen.

Informatiile oficiale cu privire la puterea maxima sau autonomia totala lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa stim macar ca avem de-a face cu un model AWD.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Lexus LF-FC
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 28 Octombrie 2015