Noul Mercedes Concept Coupe SUV anunta un rival de temut pentru BMW X6

Noul Mercedes Concept Coupe SUV anunta un rival de temut pentru BMW X6
  • Mercedes a dezvaluit o prima fotografie a noului Concept Coupe SUV
  • Interesantul studiu de design anunta un rival pentru modelul BMW X6
  • Debutul oficial va avea loc peste doua saptamani, in capitala Chinei
Distribuie pe Facebook

Chiar daca le-a luat ceva mai bine de jumatate de deceniu, germanii de la Mercedes au anuntat in cele din urma un rival pentru modelul BMW X6. Cand va fi lansat pe piata si cum va arata acesta, ramane sa aflam chiar din urmatoarele randuri.

Disponibil la vanzare inca din anul 2008, modelul BMW X6 nu a intampinat pana acum nici un fel de opozitie. Situatia se va schimba insa in viitorul apropiat, germanii de la Mercedes anuntand chiar in cursul zilei de astazi ca lucreaza din greu la dezvoltarea unui concurent pentru popularul Sports Activity Coupe din Munchen.

Si, fie ca ne vine sa credem sau nu, primul pas in acest sens a fost deja facut. Botezat Concept Coupe SUV, prototipul ce anticipeaza noua Clasa MLC va debuta in premiera mondiala in mai putin de doua saptamani, cu ocazia Salonului Auto International de la Beijing ce-si va deschide portile la data de 20 a lunii curente.

Din pacate, majoritatea informatiilor cu privire la spectaculosul Concept Coupe SUV au fost pastrate pentru acel moment insa, multumita unei fotografii publicate de oficialii constructorului din Stuttgart, putem preciza inca de pe acum ca prototipul rivalului Mercedes pentru BMW X6 se remarca printr-un design impozant, ce aduce in prim plan numeroase elemente supradimensionate, respectiv detalii inspirate de la cele doua coupe-uri in patru usi ale companiei auto germane.

Asadar, acestea fiind spuse, nu mai raman decat doua lucruri de bifat: primul, sa asteptam debutul Salonului Auto de la Beijing pentru a afla totul despre noul Mercedes Concept Coupe SUV si al doilea, sa reamintim de zvonurile care anuntau ca viitoarea Clasa MLC va fi construita pe aceeasi platforma precum modelul ML, la aceeasi fabrica a germanilor din Tuscaloosa, Alabama, Statele Unite ale Americii.

In plus, daca tot veni vorba de acest ultim aspect, mergem mai departe cu speculatiile si mentionam ca rivalul constructorului din Stuttgart pentru bavarezul BMW X6 va fi oferit cel mai probabil spre comercializare atat in versiuni diesel, cat si in variante pe benzina. De asemenea, nu ar fi exclus ca viitorul Mercedes MLC sa fie disponibil la vanzare si sub forma unui model de inalta performanta semnat AMG, care sa porneasca pe urmele lui BMW X6 M.

Mercedes Concept Coupe SUV

Distribuie pe Facebook
mai multe