Noul Volvo Concept Estate ne demonstreaza teoria atractiei fizice

Noul Volvo Concept Estate ne demonstreaza teoria atractiei fizice
  • Volvo dezvaluie noul Concept Estate
  • Debutul public va avea loc luna viitoare
  • Modelul suedez impresioneaza prin design-ul sau
Distribuie pe Facebook

Jumatate arta, jumatate automobil. Asa poate fi descris, pe scurt, ultimul produs al celor de la Volvo, care ne demonstreaza inca o data, asta daca mai era nevoie, ca si suedezii se pricep la design.

Noul Volvo Concept Estate, caci despre el este vorba, impresioneaza in special prin silueta sa caracteristica unui shooting brake, scoasa exemplar in evidenta de antiteza in care se regasesc partea frontala cu cea posterioara. De asemenea, ultima parte a trilogiei suedeze - ce mai include si episoadele Concept Coupe, respectiv Concept XC Coupe, este asteptat sa-si croiasca drum in inimile pasionatilor de automobile si datorita similitudinilor stilistice pe care le imparte cu clasicul P1800.

Volvo Concept EstateVolvo Concept Estate

Volvo Concept Estate

In cazul in care partea frontala agresiv stilizata si accesorizata cu o grila a radiatorului pozitionata la un unghi aproape drept, blocurile optice frontale inzestrate cu tehnologia LED, aripile laterale proeminente ce gazduiesc jante cu design in cinci spite, pe 21 inci, sau difuzorul de aer atasat spoilerului spate nu sunt indeajuns pentru a-ti conferi o stare similara dragostei la prima vedere, atunci ar fi cazul sa arunci o privire si asupra interiorului.

Un interior care, cel putin din punctul nostru de vedere, transforma noul Concept Estate de la Volvo intr-o adevarata minune a design-ului si tehnologiei automobilistice. Simplu, dar in acelasi timp extrem de modern, cockpit-ul fascinantului prototip suedez iese in evidenta in special prin ecranul tactil de dimensiuni mai mult decat generoase, utilizat pentru afisarea tuturor informatiilor digitale.

Volvo Concept Estate

Volvo Concept EstateVolvo Concept Estate

Nu vor trece insa cu vederea nici ceasurile digitale ascunse in spatele volanului cu design in trei spite sau cele patru scaune individuale imbracate in tapiterie din piele alba si accesorizate cu centuri de siguranta finisate intr-un portocaliu contrastant, lista cu bunatati interioare incheindu-se in cele din urma cu insertiile de lana, lemn masiv si sticla prezente de-a lungul si de-a latul intregului cockpit, ce dau nastere unei ambiante cu adevarat exclusiviste.

Informatiile tehnice cu privire la noul Volvo Concept Estate lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa acest lucru nu ar trebui sa ne mire daca tinem cont ca ave de-a face cu un studiu de design.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (72) Poze Volvo Concept Estate
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 27 Februarie 2014