O sa te indragostesti ireversibil de el. Noul Peugeot e-Legend e un coupe cu aspect retro si dotari moderne

  • Peugeot publica primele imagini si detalii ale noului e-Legend
  • Conceptul francez vine cu un design retro si tehnologie moderna
  • Sub capota se regaseste un sistem de propulsie cu 462 CP electrici
Distribuie pe Facebook

Prima aparitie in public a conceptului francez va avea loc chiar la inceputul lunii viitoare, cu ocazia Salonului Auto International ce se desfasoara la Paris.

Cu doar doua saptamani inaintea startului editiei din acest an a Salonului Auto International de la Paris, intr-o miscare care a surprins intreaga planeta, Peugeot a publicat primele fotografii si informatii ale noului e-Legend, un coupe cu aspect retro si dotari moderne.

Un omagiu adus versiunii in numai doua portiere a clasicului 504 - cel putin din punctul de vedere al designului exterior, conceptul producatorului francez de masini gazduieste in compartimentul motor un sistem de propulsie complet electric, cu 462 CP si 800 Nm.

Peugeot e-Legend Concept

Peugeot e-Legend Concept

Acompaniata de o baterie uriasa, cu capacitatea de 100 kWh, solutia aleasa de Peugeot ii permite noului e-Legend nu doar sa accelereze de la 0 la 100 km/h intr-un timp mai mic de patru secunde, ci si sa parcurga pana la 600 de kilometri cu un singur plin de "carburant".

Totodata, oficialii producatorului francez de masini mai afirma despre conceptul pregatit pentru editia din acest an a Salonului Auto International de la Paris si ca poate obtine energia pentru 500 km in numai 25 de minute, cu ajutorul tehnologiei incarcarii rapide prin inductie.

Un alt element care pozitioneaza noul Peugeot 504 cu privirea mai degraba inspre viitor decat trecut il reprezinta sistemul complex de rulare autonoma, care ii permite soferului sa se relaxeze complet si sa se bucure de display-ul curbat de 49 inch din plansa de bord.

De altfel, conceptul producatorului francez de masini vine cu ecrane inclusiv in portiere si parasolare, pe cand instalatia audio dezvoltata de specialistii companiei Focal isi modifica automat setarile in functie de modul de conducere selectat de persoana din spatele volanului.

Peugeot e-Legend Concept

Peugeot e-Legend Concept

Peugeot e-Legend Concept

Peugeot e-Legend Concept

Peugeot e-Legend Concept

Peugeot e-Legend Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (78) Poze Peugeot e-Legend Concept
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 20 Septembrie 2018