OFICIAL: BMW ne face cunostinta cu noul X4 Concept

OFICIAL: BMW ne face cunostinta cu noul X4 Concept
Deconspirat de o mana de fotografii scapate pe internet in cursul zilei de ieri, noul BMW X4 Concept revine astazi in mediul online pentru a ni se prezenta in mod oficial, in toata "splendoarea" sa.
Distribuie pe Facebook

Asa cum precizam si anterior, noul BMW X4 Concept prefigureaza cel de-al doilea SAC (Sports Activity Coupe) din gama constructorului bavarez si, totodata, cel de-al cincilea membru al familiei de modele BMW X.

Asemenea fratelui sau mai mare, si anume modelul X6, noul BMW X4 Concept se remarca printr-un design exterior dinamic, cu o alura similara unui coupe. De asemenea, tot pe lista cu elemente vizuale demne de remarcat mai putem include si liniile proeminente regasite la nivelul profilului lateral, respectiv jantele din aliaj de dimensiuni generoase, detalii ce-i confera crossover-ului bavarez o prezenta impozanta.

La final, noul BMW X4 Concept se mai poate lauda si cu un set de blocuri optice inzestrate cu tehnologia LED, plus spoilere fata / spate dramatic-stilizate, nota finala fiind data de nuanta exterioara Long Beach Blue, combinata cu numeroase accente cromate si de negru. Din pacate, imaginile oficiale interioare lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa acest aspect va fi cel mai probabil lamurit odata cu debutul Salonului Auto de la Shanghai.

Noul BMW X4 Concept va fi construit la fabrica constructorului bavarez din Spartanburg, Carolina de Sud, si va fi disponibil la vanzare incepand cu anul viitor.

BMW X4 Concept

BMW X4 Concept

BMW X4 Concept

BMW X4 Concept

BMW X4 Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze BMW X4 Concept
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 5 Aprilie 2013