OFICIAL: Honda dezvaluie noul NSX!

OFICIAL: Honda dezvaluie noul NSX!
Disparuta in urma cu mai bine de jumatate de deceniu, Acura / Honda NSX a lasat un gol enorm in lumea supercarurilor. Din fericire pentru faniii modelului japonez, aceasta situatie este pe cale sa fie remediata, legendarul automobil urmand a fi readus la viata in anii urmatori.
Distribuie pe Facebook

Prezenti la Detroit Auto Show, japonezii de la Honda au dezvaluit in fata intregii planete noua generatie a modelului NSX. Fanii supercarului japonez nu au inca un motiv serios de bucurie, constructorul nipon sosind momentan cu o versiune concept, despre care se spune ca va intra in productia de serie in urmatorii trei ani. Drept urmare, va mai trece o perioada de timp pana ce vom zari o noua Honda NSX pe strazi, insa macar avem ceva.

OFICIAL: Honda dezvaluie noul NSX!

Revenind insa la prezent, tinem sa afirma ca Honda NSX Concept beneficiaza de un tren de rulare hibrid, compus dintr-un propulsor V6 aspirat natural si trei motoare electrice (dintre care unul pozitionat in cadrul transmisiei cu dublu ambreiaj). Mai mult de atat, creatia constructorului japonez se bucura si de prezenta unui sistem de tractiune integrala, Honda NSX Concept promitand astfel un maximum de eficienta si performanta.

OFICIAL: Honda dezvaluie noul NSX!

Referitor la dimensiuni, supercarul nipon masoara 4.330 milimetri in lungime, 1.895 milimetri in latime si 1.160 milimetri in inaltime. In ceea ce priveste interiorul, atat informatiile, cat si fotografiile lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa este bine de stiut ca pasagerii au la dispozitie un ampatament de 2.575 milimetri.

OFICIAL: Honda dezvaluie noul NSX!

Din punct de vedere al designului, noua Honda NSX Concept nu prezinta nici un fel de similitudine cu legendarul supercar cu acelasi nume, construit intre anii 1990 - 2005.

Honda dezvaluie noul NSX



Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Honda NSX Concept
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 10 Ianuarie 2012