Oficial: Hyundai RB Concept anunta noul Accent!

Cum editia 2010 a Salonului Auto de la Moscova este in plina desfasurare, coreenii de la Hyundai au oprit pe taram rusesc pentru a prezenta conceptul RB. Mai pe scurt, Hyundai anunta oficial aparitia in viitor a unui nou sedan de clasa subcompacta.
Distribuie pe Facebook

Adoptand un limbaj de design fluent, RB Concept creeaza impresia unei evolutii a modelului Accent.. Principalele caracteristici ale conceptului sunt redate de grila frontala hexagonala, noile faruri si, nu in ultimul rand, de proiectoarele in forma literei L. Mai mult de atat, Hyundai afirma despre noul RB Concept ca beneficiaza de un design dinamic precum al unui coupe.

Oficial: Hyundai RB Concept anunta noul Accent!

Oficial: Hyundai RB Concept anunta noul Accent!

Versiunea de serie va fi construita la uzina din Saint Petersburg, Russia, si se va alatura gamei de modele Hyundai incepand cu primavara anului viitor. Lista cu motorizari include doua motoare pe benzina - 1.4 Gamma de 107 CP si 135 Nm, respectiv 1.6 Gamma de 124 CP si 156 Nm. O transmisie automata in patru trepte sau una manuala in cinci va fi disponibila pentru ambele propulsoare.Oficial: Hyundai RB Concept anunta noul AccentDistribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Hyundai RB Concept
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 26 August 2010