Pagani C9 poate purta numele de Huayra

Pagani C9 poate purta numele de Huayra
Iata primele poze-spion cu urmatorul Hipercar Pagani. Este vorba de modelul C9 ce poate purta numele de Huayra, conform unor surse din companie. In fotografii, noul C9 este o masina mai diferita fata de modelul Zonda, insa are foarte multe in comun cu predecesorul sau.
Distribuie pe Facebook

Compania Pagani a scos deja pe strazi modelul urmator de masina ultra performanta. Este vorba de modelul C9, care are un aspect cel putin diavolesc... Ca si pana acum, masina este complet din carbon si are un motor V12. Nu se stiu momentan detalii despre puterea pe care o va dezvolta motorul, insa este de asteptat valoarea de 1000 de cp.

Numele Huayra pe care l-a rezervat si patentat compania vine in continuarea traditiei de a da masinilor nume de vanturi celebre. De exemplu, acest cuvant vine dintr-o limba antica, sud-americana, numita Quechua. Sau cel putin la concluzia asta au ajuns analistii din lumea auto... daca nu cumva Pagani a dat un nume la intamplare.

Insa un lucru e cert: noul si viitorul Pagani are momentan nume de cod C9. Compania a publicat un teaser video cu masina si niste fotografii din teste, dar nimic mai mult. Suntem curiosi ce surprize ne ascunde acest Supercar si daca cumva tinde sa detroneze noul Veyron Super Sport... Vom vedea!


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Pagani C9 poate purta numele de Huayra
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 5 Ianuarie 2011