Peugeot 508 RXH by Carrozzeria Castagna: Luxul in stil italian

Peugeot 508 RXH by Carrozzeria Castagna: Luxul in stil italian
  • Carrozzeria Castagna ne prezinta astazi cel mai nou proiect al sau
  • Automobilul aflat la baza este un Peugeot 508 RXH
  • Lista cu imbunatatiri include numeroase atingeri speciale la exterior si interior
Distribuie pe Facebook

Ce se intampla atunci cand combini doua dintre cele mai rafinate stiluri ale planetei, cel francez cu cel italian? Ei bine, hibridul rezultat ar trebui sa fie sinonim cu perfectiunea. Sau, la fel de bine, ar putea fi frate cu Frankenstein!

Nu este insa cazul sa te impacientezi. Atunci cand un automobil de serie, fie el si frantuzesc, ajunge pe mainile unor italieni pentru a fi infrumusetat, sansele ca situatia sa scape de sub control sunt extrem de mici. Iar aceasta afirmatie ne este demonstrata (si) astazi, lectia de personalizare despre care urmeaza sa vorbim fiindu-ne predata de mai marii maestri ai Carrozzeria Castagna.

Peugeot 508 RXH by Carrozzeria Castagna

Cel mai nou proiect al coachbuilder-ului milanez are la baza modelul Peugeot 508 RXH, un automobil spatios, de familie, cu sistem de tractiune integrala si propulsie hibrida despre care cu greu se poate spune ca poate fi imbunatatit. Asta daca nu ai viziune. In cazul in care imaginatia nu reprezinta o problema, atunci solutiile nelimitate.

Asadar, in urma tratamentului suferit, noul Peugeot 508 RXH se remarca acum printr-o caroserie finisata in doua culori, combinatia de castaniu si visniu conferindu-i automobilului din Hexagon un plus considerabil de rafinament. Iar asta avea sa fie doar inceputul, specialistii Carrozzeria Castagna optand la nivel de exterior si pentru accente de negru aplicate grilelor frontale, respectiv geamurilor laterale, dar si pentru aripi laterale ce gazduiesc jante bi-colore pe 19 inci, rezultand astfel si o doza extra de robustete.

Peugeot 508 RXH by Carrozzeria CastagnaPeugeot 508 RXH by Carrozzeria Castagna

Peugeot 508 RXH by Carrozzeria Castagna

In ceea ce priveste interiorul, coachbuilder-ul milanez a avut in vedere doua aspect extrem de importante in alegerea unui autoturism, atat confortul, cat si practicabilitatea. Asadar, lista cu imbunatatiri operate la nivelul cockpitului include, pentru inceput, materiale dintre cele mai rafinate si mai luxoase, precum piele de inalta calitate, alcantara realizata manual si chiar stofa de lana.

Accentele metalice joaca si ele un rol extrem de important in definirea caracterului rafinat al noului Peugeot 508 RXH de la Carrozzeria Castagna, in timp ce portbagajul a fost accesorizat cu o podea de lemn si mai toate utilitatile necesare pentru a putea gazdui un picnic ca la carte.

Peugeot 508 RXH by Carrozzeria CastagnaPeugeot 508 RXH by Carrozzeria Castagna

Peugeot 508 RXH by Carrozzeria Castagna

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (45) Poze Peugeot 508 RXH by Carrozzeria Castagna
mai multe