Pininfarina a desenat o limuzina de lux pentru chinezi. Cum arata 600-le asiatic

Pininfarina a desenat o limuzina de lux pentru chinezi. Cum arata 600-le asiatic
  • Pininfarina anunta un model de lux construit pentru o companie din Hong Kong
  • Conceptul in cauza propune o parte estetica moderna si sistem de propulsie eco
  • Interiorul dispune de doua decrane de dimensiuni mai mult decat generoase
Distribuie pe Facebook

Vizitatorii editiei din acest an a Salonului Auto de la Geneva sunt invitati la standul Pininfarina pentru a face cunostinta cu una dintre putinele limuzine de lux create de stilistii faimoasei case italiene de design.

Cu exceptia catorva modele precum Maserati Quattroporte sau Mitsubishi Pajero Pinin, cei de la Pininfarina au creionat de-a lungul deceniilor doar masini in doua usi, coupe-uri si decapotabile deopotriva.

Ei bine, startul evenimentului Geneva International Motor Show 2017 - programat pentru data de 9 a lunii martie, va marca debutul unei noi abateri de la regula despre care discutam in randul de mai sus.

Mai exact, faimoasa casa italiana de design, achizitionata la sfarsitul anului 2015 de Grupul Mahindra, a pregatit pentru salonul auto ce se va intinde pana pe 19 martie conceptul unei limuzine de lux pe nume H600.

Anuntata prin intermediul unor imagini teaser, respectiva masina a fost construita pentru o companie din Hong Kong - cunoscuta sub denumirea Hybrid Kinetic Group, si dispune de un sistem de propulsie alternativa.

De asemenea, tot multumita celor trei fotografii anterior mentionate mai aflam si ca modelul in cauza propune un design hi-tech, cu o plansa de bord dominata de doua display-uri supradimensionate.

In ceea ce priveste departamentul interior, conceptul HKG H600 by Pininfarina prezinta un design familiar, cu influente de Aston Martin Lagonda, Maserati Levante si Lincoln Continental, printre altele.

Cum arata profilul lateral, dar si ce alte tehnologii adopta limuzina chineza stilizata de famioasa casa italiana de design sunt capitole pe care le vom rezolva in saptamanii viitoare, pe masura ce ne apropiem de Geneva.

HKG H600

HKG H600

HKG H600

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 27 Februarie 2017