Porsche anunta doua surprize in cadrul Salonului Auto de la Paris

Porsche anunta doua surprize in cadrul Salonului Auto de la Paris
Mai este putin pana la evenimentul auto al anului din Franta. In aceasta toamna, la Mondialul de la Paris, Porsche anunta ca va face public doua modele noi. Una dintre ele e cunoscuta, insa cea de-a doua ramane un mister...
Distribuie pe Facebook

In standul Porsche din cadrul expozitiei franceze, publicul va putea admira cateva masini inedite. Cu siguranta, vedeta este noul concept 918 Spyder, care se anunta a fi un nou Supercar extrem de puternic si performant. Cu putin noroc, la Paris vom vedea o noua versiune de 918 Spyder, ceva mai realista si mai apropiata de masina care va intra in productie. Porsche a anuntat ca are de gand sa faca acest model unul de serie, ce-i drept, o serie foarte limitata.

In plus, este asteptat la Paris in standul Porsche sa fie lansat noul cabriolet 911 Speedster, nume de cod 998. Insa producatorul de super-masini germane a mai anuntat o surpriza. Dar momentan nu se stie despre ce e vorba. Ori un Panamera coupe, ori un Panamera hibrid, ori un Cayenne electric. Nimeni nu stie nimic sigur!


Distribuie pe Facebook
mai multe