Range Rover aduce la Geneva un Evoque fara acoperis

Range Rover aduce la Geneva un Evoque fara acoperis
Sau, intr-o alta ordine de idei, britanicii de la Land Rover tind sa impinga nonconformismul oferit de recent-lansatul Range Rover Evoque catre cote maxime.
Distribuie pe Facebook

Disponibil momentan intr-o versiune cu trei usi, respectiv o varianta cu cinci portiere, recent-lansatul Range Rover Evoque ar putea ajunge in showroom-uri si sub forma unui model... Cabriolet. Intr-adevar, parca suna de domeniul fantasticului, insa este important sa ne reamintim ca si japonezii de la Nissan pun la dispozitia clientilor din Statele Unite ale Americii un crossover fara-de-acoperis - mai exact, ne referim la modelul Murano CrossCabriolet.

Revenind insa la Range Rover Evoque si la imbogatirea gamei cu o versiune Cabriolet, o astfel de posibilitate este extrem de ridicata. Ba chiar mai mult de-atat, britanicii de la Autocar afirma ca decizia finala ar putea fi anuntata chiar in maximum o luna. O luna sau, cel mult, doua. Pentru inceput insa, constructorul britanic va testa apele cu o versiune concept, ce urmeaza a debuta in premiera mondiala peste numai cateva zile, odata cu startul Salonului Auto de la Geneva.

Vorbind de un concept car, informatiile tehnice lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa este bine de stiut ca spectaculosul Range Rover Evoque Cabriolet poate gazdui pana la patru pasageri. Pasageri ce vor fi serviti cu dotari premium precum monitor de opt inci cu tehnologie touch screen, sistem audio de inalta fidelitate - marca Meridian, si piele in doua culori, pe-alocuri perforata, cusuta cu ata contrastanta.

Asa cum era de asteptat, numeroase atractii gasim si la nivelul exteriorului, ultima creatie a constructorului britanic iesind in evidenta prin caroseria finisata in Causeway Grey si jantele pe 21 inci, ce se bucura de-un design pur si simplu fantastic.

Range Rover aduce la Geneva un Evoque... fara acoperis

Range Rover aduce la Geneva un Evoque... fara acoperis

Distribuie pe Facebook
mai multe