Raspuns la noul Ford Bronco. Jeep prezinta un Wrangler cu V8 si 456 CP, perfect pentru off-road

Raspuns la noul Ford Bronco. Jeep prezinta un Wrangler cu V8 si 456 CP, perfect pentru off-road
  • Momentan este un concept
  • Denumit 392 dupa cilindreea motorului V8 de 6.4 litri
  • Multe imbunatatiri specifice vehiculelor de off-road
Distribuie pe Facebook

In aceeasi zi in care Ford prezenta noul Bronco, conationalii de la Jeep au prezentat lumii intregi conceptul Wrangler Rubicon 392. Acesta anunta, cel mai probabil, un Wrangler de serie echipat cu motor V8.

Dupa zeci de ani de pauza, modelul Bronco a revenit in lumina reflectoarelor insa americanii de la Jeep nu au vrut ca cei de la Ford sa primeasca toata atentia, tocmai de aceea in ziua lansarii noului Bronco, Jeep a publicat primele informatii si imagini cu un concept care anunta un Wrangler de serie cu motor V8.

Conceptul a fost denumit Wrangler Rubicon 392, facand referire la motorul V8 de 6.4 litri cu care este echipat. Unitatea dezvolta 456 de cai putere si 609 Nm, suficient pentru a atinge 100 de km/h in mai putin de 5 secunde.

Jeep Wrangler Rubicon 392 Concept

Desigur, sistemul de propulsie este completat de o transmisie automata cu opt trepte dar si de un sistem de tractiune integrala. Asta pentru ca Wrangler Rubicon 392 nu este doar un adversar de temut in linie dreapta ci si pe teren accidentat.

Tocmai de aceea a fost echipat cu punti Dana 44, lift-kit, o suspensie imbunatatita, jante cu diametrul de 17 inch incaltate cu anvelope de 37 de inch, bare de protectie din otel, troliu Warn si multe alte componente specifice vehiculelor de off-road.

Multumita acestora, conceptul americanilor de la Jeep are o garda la sol care masoara 337 milimetri, poate traversa un vad cu adancimea de 864 milimetri si are un unghi de atac, de degajare si de rampa de 51.6 grade, 40.1 grade respectiv 29.5 grade.

Jeep Wrangler Rubicon 392 Concept

Din punct de vedere estetic, conceptul Wrangler Rubicon 392 vine cu vopsea Granite Crystal pentru exterior, accente aurii, plafon din material textil actionat electronic, volan sport si scaune imbracate in piele rosie.

Distribuie pe Facebook
mai multe