Renault Duster Detour - Desprins din Mad Max, inspirat de Terminator

Renault Duster Detour - Desprins din Mad Max, inspirat de Terminator
  • Renault dezvalui primele detalii si fotografii cu noul Duster Detour Concept
  • Modelul va debuta in cadrul Salonului Auto International de la Johannesburg
  • Extravagantul design prezinta o combinatie intre Terminator, Mad Max si Dakar
Distribuie pe Facebook

Desprins din Mad Max, inspirat de Terminator si condimentat cu putina aroma de Dakar. Asa ne descriu francezii de la Renault cea mai noua creatie a lor, extravagantul concept car Renault Duster Detour.

Urmand a debuta in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto International de la Johannesburg, eveniment ce se desfasoara in perioada 18 -27 octombrie, noul Renault Duster Detour iese in evidenta in special prin contrastul dintre galbenul perlat si griul mat de la nivelul caroseriei, extravagantul concept car al companiei franceze de automobile aratand precum o combinatie intre Terminator, Mad Max si Dakar.

Renault Duster Detour Concept

De asemenea, asa cum se poate si in fotografiile oficiale, noul Renault Duster Detour Concept se mai poate lauda si cu blocuri optice frontale, plus posterioare inzestrate cu tehnologia LED, lista cu atractii principale continuand cu aripile laterale proeminente, ce gazduiesc jante din aliaj pe 18 inci finisate in doua culori si inzestrate cu un design in cinci spite.

Renault Duster Detour Concept

Alte detalii remarcabile includ proiectoare aditionale la nivelul spoilerului fata si plafonului, accente de crom pentru logo-ul companiei franceze de automobile, pneuri all-terrain, geamuri fumurii, stickere laterale uriase cu inscriptia Duster, eleron pentru plafon si, nu in ultimul rand, difuzor de aer pentru spoilerului spate, plus sistem de evacuare cu doua tobe de esapament.

Renault Duster Detour Concept

Din pacate, informatiile oficiale se opresc aici, noul Renault Duster Detour Concept refuzand sa ne faca cunostinta atat cu aspectul sau interior, cat si cu motorizarea pe care o ascunde sub capota. Drept urmare, profitam de aceasta ocazie si reamintim ca automobilul aflat la baza, si anume versiunea imbunatatita a modelului Dacia Duster, este disponibila la vanzare, pe piata auto din Romania, la un pret de pornire de 10.900 de Euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Renault Duster Detour Concept
mai multe