Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Noul Mercedes IAA, imagini reale

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Noul Mercedes IAA, imagini reale
  • Mercedes prezinta in cadrul Salonului de la Frankfurt noul Concept IAA
  • Automobilul german se lauda cu o caroserie activa si extrem de aerodinamica
  • Sistemul de propulsie hibrid ofera undeva in jurul a 279 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Mercedes Intelligent Aerodynamic Automobile poate fi creditat drept cel mai incitant debut din cadrul evenimentului IAA Cars 2015, concept car-ul pregatit de compania germana impresionand audienta in special prin caroseria sa... activa.

Si nu, nu este nici un fel de gluma. Imediat ce atinge viteza de 80 de kilometri pe ora, modelul din Stuttgart se transforma aproape complet. Splitter-ul central se retrage, de exemplu, la interior, pe cand flaps-urile intalnite in dotarea aceleiasi parti frontale se extind spre exterior.

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Mercedes IAASalonul Auto de la Frankfurt 2015: Mercedes IAA

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Mercedes IAA

Totodata, grila radiatorului se 'inchide', jantele se 'deschid', iar partea posterioara ajunge sa masoare cu pana la 390 mm mai mult datorita unei sectiuni compuse din opt segmente care iese din portbagaj si acopera spoilerul spate. Toate operatiunile enumerate anterior sunt parte integranta a modului 'Aerodynamic', vinovat de inregistrarea unui coeficient (aerodinamic) record, de numai 0.19.

Daca exteriorul nu te-a convins pe deplin, cu toate ca tindem sa credem ca asa ceva este imposibil, noul Mercedes Intelligent Aerodynamic Automobile mai are o sansa sa te surprinda multumita interiorului sau futurist, vizibil inspirat de cel al limuzinei S-Class si derivatelor in doua usi, cu sau fara acoperis.

In ceea ce priveste partea tehnica, reamintim ca sub caroseria activa a concept car-ului pregatit de compania germana pentru evenimentul IAA 2015 intalnim un sistem hibrid de 279 cai putere, ce asigura o viteza maxima de 250 kilometri pe ora. Pentru cei strict interesati de acest subiect, autonomia variaza in modul complet electric intre 62 si 66 km, in functie de optiunea de rulare pentru care soferul opteaza - Design sau Aerodynamic.

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Mercedes IAA

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Mercedes IAA

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Mercedes IAA

Sursa Foto: www.autoblog.com / www.carscoops.com / www.unitedpictures.com

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (35) Poze Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Mercedes IAA
mai multe