Seat a prezentat cel mai sigur model din istoria brand-ului. Ce aduce noul concept Leon Cristobal

Seat a prezentat cel mai sigur model din istoria brand-ului. Ce aduce noul concept Leon Cristobal
  • Seat a prezentat conceptul Leon Cristobal
  • Este cel mai sigur model din istoria brand-ului
  • Are 6 sisteme diferite care previn accidentele
Distribuie pe Facebook

Constructorul iberic a prezentat in cadrul Smart City Expo din Barcelona cel mai sigur automobil din istoria brand-ului. Prezentat ca un concept, noul Leon Cristobal propune sase sisteme diferite care reduc riscurile producerii unui accident.

Incidentele in trafic sau mai rau, accidentele grave de circulatie, sunt un lucru inevitabil intr-o era in care avem pe strazi mai multe masini ca niciodata si conducatori auto care de cele mai multe ori nu ar avea ce sa caute in preajma unui vehicul, daramite la volanul unuia.

Seat Leon Cristobal

Astfel, pentru a evita pe cat posibil aceste incidente, marii constructori de automobile au inceput sa doteze noile modele cu fel de fel de sisteme de siguranta, active sau pasive. Inginerii Seat au studiat problema si au ajuns la concluzia ca 80% dintre accidentele de circulatie se produc pe seama oboselii, neatentiei, vitezei excesive si consumului de alcool.

Seat Leon Cristobal

Brand-ul din Martorell a lansat acum un concept, botezat Leon Cristobal, care poate preveni toate aceste fenomene. Oficialii sustin ca aceasta este cea mai sigura masina produsa vreodata de Seat si ca incorporeaza sase sisteme diferite de siguranta.

Seat Leon Cristobal

Printre acestea se numara un etilotest integrat, care daca detecteaza urme de alcool in respiratia soferului, opreste toate sistemele si impiedica utilizarea masinii. Avem mai apoi un asa zis "Drive Coach" care ii ofera soferului diferite alerte personalizate, o camera video care elimina unghiurile moarte si imbunatateste vizibilitatea, un mod Mentor care permite limitarea vitezei si determinarea locatiei masinii atunci cand le-o imprumuti spre exemplu copiilor, sau modul Guardian Angel care activeaza toate cele 15 sisteme active sau pasive.

Seat Leon Cristobal

In plus, in cazul unui accident, masina este dotata cu o cutie neagra care trimite imagini si date unui smartphone indicat de proprietar.

Seat Leon Cristobal

Seat Leon Cristobal

Seat Leon Cristobal

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Seat Leon Cristobal
mai multe