Sony, surpriza CES 2020. Japonezii au prezentat un concept cu doua motoare electrice

Sony, surpriza CES 2020. Japonezii au prezentat un concept cu doua motoare electrice
  • Doua motoare electrice
  • Sasiul a fost dezvoltat de Magna Steyr
  • 33 de senzori detecteaza oameni si obiecte
Distribuie pe Facebook

Japonezii de la Sony i-au surprins pe toti cei prezenti la CES 2020 cu un concept electric propulsat de doua motoare. Botezat Vision-S, acesta a fost dezvoltat impreuna cu mai multe companii, inclusiv Magna Steyr si Continental.

Unul dintre cele mai importante evenimente dedicate tehnologiei, Consumer Electronics Show (CES), tocmai si-a deschis portile la Las Vegas iar japonezii de la Sony au fost marea surpriza a editiei din acest an.

Sony Vision-S

Asta pentru ca au prezentat in fata tuturor nu un nou telefon inteligent sau un televizor cu cine stie ce nebunii, ci o masina. Mai exact, un sedan cu zero emisii, propulsat de doua unitati electrice de cate 272 de cai putere.

Sony Vision-S

Sony nu a spus nimic despre autonomie, insa Vision-S - pentru ca asa a fost denumit - atinge 100 de km/h in 4.8 secunde si poate atinge o viteza de top de 240 km/h.

Exteriorul te duce putin cu gandul la Porsche Taycan sau Tesla Model 3 iar interiorul este intesat de ecrane de mari dimensiuni, in stilul celor intalnite pe Honda e sau Byton M-Byte.

Sony Vision-S

Sony Vision-S

Ca orice concept electric de ultima generatie, Vision-S este echipata cu nu mai putin de 33 de senzori care detecteaza oameni si obiecte, dar si cu o serie de tehnologii autonome.

Sony Vision-S

Cum nu este o companie care activeaza in domeniul auto, Sony a dezvoltat acest concept impreuna cu alte nume grele din industrie, cum ar fi Magna Steyr, Nvidia, Continental, Bosch, ZF sau Qualcomm. Inca este incert daca Vision-S va intra vreodata in productie.

Sony Vision-S

Sony Vision-S

Sony Vision-S

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Sony Vision-S
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 7 Ianuarie 2020