Sunt mari sanse ca Seat sa aduca conceptul Ateca Cupra la Salonul Auto de la Paris

Sunt mari sanse ca Seat sa aduca conceptul Ateca Cupra la Salonul Auto de la Paris
  • SEAT planuieste o versiune Cupra a noului Ateca
  • Modelul ar putea debuta sub forma de concept in toamna, la Paris
  • Despre versiunea se serie se spune ca va avea 300 CP
Distribuie pe Facebook

S-a tot scris despre faptul ca cei de la Seat vor sa dezvolte o versiune Cupra a modelului Ateca, dar acum ca Salonul Auto de la Paris e doar la cateva luni distanta, acest lucru este din ce in ce mai verosimil.

Pentru a fi siguri ca versiunea mai sportiva a noului lor SUV va avea succes, spaniolii ar putea testa piata prezentand un concept in Octombrie, la Paris.

Dupa cum ne-au obisnuit de-a lungul anilor celelalte variante Cupra, exteriorul va fi caracterizat de spoilere restilizate, grila cu model fagure, iluminari LED, evacuari duble, culori specifice, dar si jante de aliaj cu mai multe spite.

La partea mecanica, SUV-ul va avea o garda la sol mai joasa si propriul ei mod Cupra. La apasarea butonului magic, suspensia va deveni mai rigida, acceleratia mai brutala, directia mai greoaie, iar sunetul mai gutural.

Cel mai probabil, noul SEAT Ateca Cupra va avea sub capota propulsorul 2.0 turbo, in 4 cilindri, dar cu o usoara crestere a puterii, la 300 de cai putere.

Interiorul va suferi si el imbunatatiri si va beneficia de numeroase sisteme de siguranta, volan plat in partea de jos, pedale din aluminiu, iar pielea si detaliile rosii vor completa pachetul.

Daca feedback-ul va fi unul pozitiv si masina va intra in productie, specialistii se asteapta ca pretul pentru Seat Ateca Cupra sa fie de aproximativ 50,750 de dolari.

SEAT Ateca Cupra - Ipoteza de Design
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 19 Mai 2016