Uita tot ce tine de Tesla! Mercedes anunta oficial electrica cu autonomie de peste 750 de kilometri si un timp de incarcare de numai 15 minute. Cum arata in realitate

Uita tot ce tine de Tesla! Mercedes anunta oficial electrica cu autonomie de peste 750 de kilometri si un timp de incarcare de numai 15 minute. Cum arata in realitate
  • Uita tot ce tine de Tesla!
  • Mercedes anunta oficial electrica cu autonomie de peste 750 de kilometri si un timp de incarcare de numai 15 minute
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Din meniu nu lipsesc insa nici motorul cu 238 de cai putere ori, potrivit unui comunicat oferit presei, transmisia in doua rapoarte.

Organizata vreme de sase zile - in perioada 5-10 septembrie, editia din acest an a celebrului Salon Auto de la Munchen a gazduit un numar impresionant de premiere, unele mondiale, altele doar europene, printre multiplele noutati dezvelite cu ocazia evenimentului respectiv facandu-si loc si spectaculosul Concept CLA Class.

Primul Mercedes asamblat pe platforma MMA, reteta cu pricina ia forma unui coupe cu patru portiere, plus jante pe 21 de inch, lista atractiilor principale cuprinzand - la nivelul departamentului exterior, inclusiv blocuri optice condimentate cu detalii ce amintesc de logo-ul legendarului constructor german de masini.

In cabina - departe de privirile insistente ale curiosilor, modelul in cauza propune o configuratie cu patru scaune individuale si un display de dimensiuni generoase, pe cand fisa cu specificatii tehnice debuteaza cu o unitate electrica dezvoltata pentru a livra rotilor spate, printr-o cutie cu doua trepte, undeva in jurul a 238 CP.

Timpul caracteristic probei 0-100 km/h, dar si viteza de top raman, la momentul de fata, necunoscute, Mercedes precizand - in schimb, ca autonomia totala depaseste pragul de 750 de kilometri, un alt element demn de mentionat constand in durata de incarcare: 15 minute la o statie de 250 kW echivaleaza cu 400 km.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 14 Septembrie 2023