ULTIMA ORA: Lancia Stratos reinvie?

ULTIMA ORA: Lancia Stratos reinvie?
In ultimele zile au aparut pe forumurile italienesti cateva fotografii cu presupusul Supercar produs de Lancia, noul Stratos. Sa fie oare vorba doar de un desen virtual sau sa fie realitate?
Distribuie pe Facebook

Cand au aparut aceste fotografii, iubitorii de masini tari, mai ales cele italienesti, s-au gandit la doua posibilitati: fie au fost facute de catre un amator de design virtual care, pe deasupra, este si fan Stratos, fie a demarat proiectul Fenomenom (o idee de Lancia Stratos din 2005). Se pare ca este putin din fiecare.

Masina este se pare creatia celor de la Fenomenom Holistic Design impreuna cu Pininfarina. Aparent, sub aceste curbe deosebite si futuriste, se ascunde motorul lui Ferrari 430 Scuderia, adica 510 cp. Intr-una din cele doua fotografii, apare si numele Stratos.

Dupa 40 de ani de la originalul Stratos care a facea legea in raliurile din toata lumea, ar fi si cazul ca Lancia sa scoata pe piata un nou supercar gata sa rivalizeze cu masini precum Ferrari, Lamborghini si Porsche. O asteptam cu drag!

Distribuie pe Facebook
mai multe