Un crossover si un coupe in 4 usi vor purta sigla Bentley

Un crossover si un coupe in 4 usi vor purta sigla Bentley
Grupul VAG de care apartine si compania britanica Bentley trece printr-un proces de reorganizare si strategie. Si nici exclusivista marca nu scapa de aceste schimbari. Se pare ca in cativa ani vom asista la largirea gamei de masini care poarta sigla Bentley. Prin urmare, vom fi martori la lansarea unui crossover de lux, a unui GT mai mic si a unei limuzine de tip coupe cu 4 portiere. Toate cu emblema Bentley.
Distribuie pe Facebook

In "ograda" Bentley, lucrurile vor lua o noua intorsatura. Una buna se pare, pentru ca englezii au de gand sa-si largeasca gama de masini. Pana acum vedeam numai limuzine de dimensiuni mari si GT-uri coupe sau cabrio, insa peste 2-3 ani vom vedea o intreaga oferta din toate segmentele, pentru toata buzunarele. De preferat buzunare cam pline...

Un crossover si un coupe in 4 usi vor purta sigla Bentley

Conform revistei Auto Express, Bentley are de gand sa lanseze 3 modele noi de masina, ce vor purta liniile deja consacratului Continental GT. In primul rand, este vorba de un GT mai mic. Adica un coupe mai economic, dar la fel de puternic ca uriasul Continental GT, dar si mai accesibil la pret. Se pare ca prin intermediul acestei masini, Bentley vrea sa coboare pretul in jurul valorii de 100.000 Euro, suma care pana acum nu cumpara niciun model de Bentley. Masina se vrea a fi un rival pentru Maserati GranTurismo si pentru Mercedes SL65 AMG.

Un crossover si un coupe in 4 usi vor purta sigla Bentley

O alta noutate va fi cel putin socanta, la o marca precum Bentley. Este vorba de o masina de teren, de tip crossover. Insa fiind sub aceeasi umbrela cu Porsche, noul crossover va imprumuta platforma lui Cayenne. Pretul de baza: numai 140.000 de Euro! Adica cam cat doua Cayenne-uri...Sau 10 Dustere, cum vreti s-o priviti.

Si capsuna de pe tort, ca tot este la moda si se lanseaza astfel de modele de la toate brandurile de lux, un coupe in 4 usi. Evident, si aici vorbim de "furaciuni" de la marcile surori cu Bentley. Masina va fi pe platforma lui Audi A7/A9 iar motorizarile vor fi cele actuale de pe Bentey Continental GT. Pretul? Un mizilic: 180.000 de Euro, varianta de baza.

Un crossover si un coupe in 4 usi vor purta sigla Bentley

Asadar, schimbari se asteapta peste tot, chiar si la cele mai mari case. Oferte mai mari, masini mai multe, modele care acopera toate cerintele. Practicalitate in favoarea traditiei si a individualitatii. Mai exista oare un brand de masina care si-a pastrat orientarea si traditia de la nastere pana in prezent? Probabil ca nu. Evolutia si situatia financiara au facut ravagii peste tot. Succes Bentley!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 18 Februarie 2011