Unicul Lamborghini Sesto Elemento este de vanzare cu 2,3 milioane de Euro

Unicul Lamborghini Sesto Elemento este de vanzare cu 2,3 milioane de Euro
In cadrul Salonului Auto de la Paris din 2010, Lamborghini a facut mare valva cu noul sau supercar de dimensiuni mici, inspirat de Gallardo. Acesta se numeste Sesto Elemento si este un concept unicat. Acum, cine doreste o masina unica in lume ce poarta sigla taurului furios, o poate cumpara la un pret "de criza".
Distribuie pe Facebook

O masina parca scoasa din viitor, Lamborghini Sesto Elemento dedicat Salonului Auto de la Paris, este un Supercar de dimensiuni mici, cu o greutate foarte redusa, dar la care atrage cel mai mult designul futurist.

Momentan, oficial, exemplarul prezentat la Paris este unul singur, fabricat de catre cei de la Lamborghini, mai mult ca un exercitiu de design, decat de performanta.

Un dealer auto de lux din Germania, Auto Salon Singen, a scos la vanzare acest exemplar unicat. In descrierea facuta acestui automobil, dealerul precizeaza ca Sesto Elemento va fi produs, chipurile, in doar 10 exemplare. Aceasta informatie insa nu este confirmata si de Lamborghini.

Cele 10 exemplare despre care se vorbeste, nu vor fi insa "street legal", ci doar pentru circuit si expozitie.

Dealerul german mai precizeaza si pretul aceste masinute interesante: 2.261.900 Euro, ceea ce include un TVA de 19%. Mai precis si mai rotunjit, cam 3 milioane de dolari.


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 23 Decembrie 2010