Viitorul BMW seria 1 hatchback surprins in poze spion

Viitorul BMW seria 1 hatchback surprins in poze spion
BMW incepe sa scoate noile modele pe banda rulanta. Seria 5, 6 si acum 1. Cu siguranta vor urma si celelalte modele din gama BMW sa-si arate noile infatisari. Momentan, un BMW seria 1 hatchback a fost surprins in trafic, masina ce are nume de cod F20.
Distribuie pe Facebook

Noul BMW seria 1 are de gand sa fie lansat anul viitor. Pana atunci, teste imbracat in camuflaj si alte teste... Viitorul BMW de dimensiuni mici, un hatchback de familie mediu, are nume de cod F20. Acesta va fi lansat in variante cu motoare in 4 cilindri pe benzina si motorina, ba foarte probabil si in 3 cilindri cu turbo, un nou motor BMW economic. Iar o varianta hibrid nu este deloc exclusa din oferta BMW pentru seria 1.

Viitorul BMW seria 1 hatchback surprins in poze spion Viitorul BMW seria 1 hatchback surprins in poze spion

Masina va fi disponibila in 3 si 5 usi, dar si in varianta coupe si decapotabila. Si, de ce nu, daca ne-am lua dupa zvonuri, chiar si GT, la cum evolueaza brandul german. Iar o motorizare care sa poarte cu mandrie litera M nu este deloc exclusa din planurile producatorului german.

Viitorul BMW seria 1 hatchback surprins in poze spion

Cat despre aspectul exterior, nu sunt mari diferente. Faruri si stopuri cu LED, o fata restilizata cu grila noului BMW seria 7 in miniatura, in cateva cuvinte, ceva normal. Se pare ca si seria 1 va evolua ca toate celelalte modele, cu modificari subtile la exterior, interior si motor.


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW seria 1
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 27 August 2010