Volkswagen anunta debutul unui nou SUV. Sa fie acesta urmasul modelului Touareg?

Volkswagen anunta debutul unui nou SUV. Sa fie acesta urmasul modelului Touareg?
  • Volkswagen pregateste un concept car misterios pentru Salonul Auto de la Beijing de saptamana viitoare
  • Conform presei de specialitate, prototipul cu pricina prefigureaza urmatoarea generatie a lui Touareg
  • Noul concept car este pus in miscare de un sistem de propulsie cu 381 de cai putere si 700 de Newton-Metri
Distribuie pe Facebook

Germanii de la Volkswagen vor prezenta la inceputul saptamanii viitoare, cu ocazia Salonului Auto de la Beijing, conceptul urmatoarei generatii a modelului Touareg.

Nici bine nu a luat sfarsit editia din acest an a evenimentului New York International Motor Show, iar industria constructoare de masini se si pregateste de un nou eveniment major. Vorbim, bineinteles, despre Salonul Auto de la Beijing, programat sa se desfasoara in 2016 intre 25 aprilie si 4 mai.

Printre companiile care si-au anuntat deja prezenta la fata locului se numara si Volkswagen, producatorul german pregatind debutul unui concept car misterios, despre care presa de specialitate scrie ca prefigureaza urmatoarea generatie a popularului SUV Touareg.

Tot ce stim la acest moment este ca prototipul cu pricina ne intampina alaturi de un exterior familiar, presarat cu blocuri optice caracterizate de tehnologia LED. Fotografiile interioare lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa comunicatul de presa promite o experienta digitala de ultima ora.

Volkswagen Beijing Concept

De asemenea, germanii de la Volkswagen au mai tinut sa precizeze si ca misteriorul concept car pregatit pentru Salonul Auto de la Beijing de saptamana viitoare va fi pus in miscare de un sistem de propulsie hibrid capabil sa livreze aproximativ 381 CP si 700 Nm.

Asa se face ca primii 100 km/h vor sosi dupa numai sase secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana la pragul celor 224 de kilometri pe ora. Mult mai interesant este insa consumul mediu de carburant, care se invarte in jurul impresionantei valori de 3 litri la 100 km.

Tinand insa cont ca vorbim despre un model hibrid, prototipul cu pricina dispune inclusiv de un mod complet electric, cu ajutorul caruia poate rula fara pic de combustibil fosil. Acesta este disponibil, ce-i drept, doar pentru o distanta de circa 50 de kilometri.

In ceea ce priveste urmatoarea generatie a popularului Volkswagen Touareg, ultimele zvonuri insista ca aceasta va fi introdusa pe piata inainte de sfarsitul anului 2017. Cel mai probabil alaturi de aceeasi platforma tehnica ce insoteste proaspat lansatele Audi Q7, respectiv Bentley Bentayga.

Volkswagen Beijing Concept

Volkswagen Beijing Concept

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 18 Aprilie 2016