Whoa! Noua Honda Civic Type R apare de nicaieri si ne da pe spate cu formele ei

Whoa! Noua Honda Civic Type R apare de nicaieri si ne da pe spate cu formele ei
  • Honda publica primele poze si detalii ale noului Civic Type R
  • Prototipul japonez prezinta un design exterior impunator
  • Sub capota ne intampina un benzinar turbo de peste 300 CP
Distribuie pe Facebook

Fanii Honda o vor lua cel mai probabil razna atunci cand vor afla ca marca japoneza va mai expune in cadrul Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Paris si... versiunea Type R a noului Civic.

Japonezii de la Honda isi vor intampina fanii prezenti in cadrul Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Paris alaturi de o sumedenie de noutati, rolul principal revenindu-i insa... conceptului ce prefigureaza urmatoarea generatie a modelului Civic Type R.

Introdus cu mare tam-tam chiar in cursul diminetii zilei de astazi, prototipul in cauza propune un pachet estetic plin de muschi, prizele supradimensionate, respectiv prelungirile proeminente ale spoilerelor fata si spate reprezentand doar inceputul.

Honda Civic Type R PrototypeHonda Civic Type R Prototype

Nu de alta, dar aceeasi noua Honda Civic Type R Concept se mai poate lauda si cu o capota ventilata a motorului, cu extensii uriase destinate aripilor laterale, dar si cu... doua eleroane care atrag atentia atat asupra plafonului, cat si capotei portbagajului.

Un set de jante cu design in cinci spite duble si o evacuare montata central completeaza in cele din urma lista cu bunatati a departamentului exterior, in timp ce reteta interioara, ei bine... reteta interioara ramane un mare mister - cel putin la acest moment.

O situatia similara ne intampina si la nivelul motorizarii, anumite voci anuntand insa ca modelul de serie care va evolua din impresionantul prototip dezvaluit cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Paris va dispune tot de un benzinar turbo.

Vorbim, mai exact, despre acelasi benzinar turbo de doi litri si peste 300 de cai putere ce propulseaza inclusiv actuala generatie a hot-hatch-ului japonez, care va lucra cel mai probabil si in cazul de fata alaturi de o manuala in sase rapoarte si un sistem de tractiune fata.

Honda Civic Type R Prototype

Honda Civic Type R Prototype

Honda Civic Type R Prototype

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Honda Civic Type R Prototype
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 29 Septembrie 2016