Castigatorii concursului 'Ce tip de sofer esti?'

Castigatorii concursului 'Ce tip de sofer esti?'
  • Au participat 4200 de concurenti online
  • Numai 280 au primit punctaj de RACER
  • 270 de persoane au obtinut punctajul maxim la chestionar
Distribuie pe Facebook

Ne-am distrat, am completat chestionare hazlii, am dat mai departe la prieteni si acum verificam daca am iesit castigatori. E vorba de chestionarul "Pilot sau mamaie? Concentrat sau distrat? Nervos sau calm?". Da chiar, tu ce fel de pilot esti?

La chestionarul "Pilot sau mamaie", al carui scop era identificarea tipologiilor de soferi din Romania, au participat aproape 4200 de cititori 4Tuning. Dintre acestia au obtinut cel mai mare punctaj numai 270. Partea imbucuratoare este ca cei mai multi, prin natura raspunsurilor date, sunt niste soferi calmi si bine concentrati la traficul rutier. Iar acest lucru nu poate decat sa ne dea speranta unui trafic mai elegant si mai linistitor in viitorul apropiat!

Dintre cei 1739 de concurenti care au primit rangul de soferi buni pe care ni i-am dori Presedinte, am ales 10 castigatori. Din cei 2150 de participanti care au dat dovada ca sunt soferi medii, nici foarte agitati, dar nici foarte calmi si concentrati la condus, am ales 5 castigatori. Iar din cei mai... grabiti, nervosi si agitati la volan, in numar de doar 280, am selectat 5 castigatori. ATENTIE! Toti castigatorii au fost alesi Random, prin site-ul Random.org.

Premiile sunt oferite de Laboratoarele Remedia

*R - am ales si cativa concurenti de rezerva pentru situatia in care castigatorii nu pot fi contactati pentru a-si ridica premiul. In acest caz, prima rezerva va fi contactata pentru a deveni castigator.

Concurs Remedia

Castigatori PRESEDINTE

Rariii
aalexx46
mery1135
ioan.serban91
rgantoi
danpaveloiu
Alexandru_007
r1k
dorobantusilviu
Robbie23
R* - ionutvasile213
R* - skiez
R* - bogdan.marinoiu
R* - alexandrubatir

Castigatori BABA

radurekord
eduard.loredana
AmUnNickCool
alexdo
misupepo
R* - NTFO
R* - Dutzuc

Castigatori RACER

chimistu45
TheM0B
blackvlad21
jagraonu051
RENO_CLIO
R* - crs97
R* - Nickols_Boy

CASTIGATORII SUNT RUGATI SA TRIMITA UN MAIL LA office@4Tuning.ro CU NUMELE COMPLET, ADRESA DE MAIL, USERNAME SI ADRESA LA CARE SA FIE TRIMIS PREMIUL, PANA PE 5 OCTOMBRIE 2015.

Distribuie pe Facebook
mai multe