MG HS scrie istorie. Este primul SUV fabricat in China care obtine 5 stele la testele Euro NCAP

MG HS scrie istorie. Este primul SUV fabricat in China care obtine 5 stele la testele Euro NCAP
  • Primul SUV produs in China care primeste 5 stele Euro NCAP
  • Protectia pentru pasageri a fost notata cu 92%
  • Sisteme de siguranta activa, inclusiv sistem de franare autonoma
Distribuie pe Facebook

Euro NCAP a testat noul MG HS, acesta devenind primul SUV fabricat in China care primeste punctajul maxim de 5 stele la testele de siguranta organizate de specialistii belgieni.

MG este unul dintre cei mai cunoscuti producatori auto britanici iar in prezent brand-ul este detinut de gigantul chinez SAIC Motor Corporation Limited.

MG HS

Printre modelele oferite clientilor se numara si SUV-ul HS, produs in China, care a reusit performanta de a obtine cinci stele la testele de siguranta Euro NCAP. Acesta este de fapt primul SUV construit in China care sa primeasca punctaj maxim din partea specialistilor belgieni.

MG HS

MG HS

In urma testelor, protectia pentru pasagerii adulti a fost notata cu 92%, cea pentru copii cu 82%, protectia pietonilor a primit 64% (lipseste o capota activa) iar sistemele de siguranta au fost notate cu 76%. Rezultatul este compatibil atat cu motorizarea turbo de 1.5 litri dar si cu cea de 2.0 litri.

MG HS

In ceea ce priveste sistemele de siguranta ale SUV-ului de la MG, acesta ofera 8 airbag-uri dar si sistem de franare autonoma, sistem de mentinere a benzii de rulare si de recunoastere a semenelor rutiere.

MG HS

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Crash Test DATA PUBLICĂRII: 14 Februarie 2020