Noua masina din China le-a dat aparatele peste cap. A fost la un singur pas sa obtina 100% la aceasta proba

Noua masina din China le-a dat aparatele peste cap. A fost la un singur pas sa obtina 100% la aceasta proba
  • Noua masina din China le-a dat aparatele peste cap
  • A fost la un singur pas sa obtina 100% la aceasta proba
Distribuie pe Facebook

Ajunsa, recent, pe mainile belgienilor de la Euro NCAP, prima generatie a electricei Maxus Mifa 7 a primit un total de 36.8 puncte (92%) pentru protectia adultilor prezenti la bord.

Organizata de curand, cea mai recenta sesiune a testelor Euro NCAP si-a propus sa puna capat tuturor speculatiilor si sa aduca un raspuns concret la intrebarea aflata pe buzele tuturor europenilor. Cat de sigur este, in cazul unui impact, un automobil chinezesc?

Dupa ce a supus diferitor probe prima generatie a familiei Maxus Mifa 7, specialistii au luat decizia de a acorda un numar de cinci stele, din cinci posibile, presupunand ca o astfel de precizare mai era cumva necesara.

Respectiva performanta se traduce printr-un punctaj de 36.8 puncte (92%) pentru protectia oferita pasagerilor adulti, acelasi vehicul din China primind, in schimb, un total de 42.8 puncte (87%) pentru protectia acordata copiilor prezenti la bord. Ni se spune.

Prima generatie a modelului Zeekr X se poate lauda si cu 51.6 puncte (81%) pentru protectia categoriilor pietonilor / biciclistilor, eficienta sistemelor de asistenta fiind, in schimb, notata de belgieni cu 13.6 puncte (75%).

https://www.youtube.com/watch?v=lYmhU_lyHbk

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Crash Test DATA PUBLICĂRII: 7 Iunie 2024