TESTUL pe care Euro NCAP nu il va face niciodata: Cum rezista la impact masina care face suta in mai putin de doua secunde

TESTUL pe care Euro NCAP nu il va face niciodata: Cum rezista la impact masina care face suta in mai putin de doua secunde
  • Cea de-a doua masina a companiei Rimac a debutat anul trecut
  • Bolidul electric C_Two vine cu patru motoare si 1.914 cai
  • Productia va fi limitata la numai 150 de exemplare
Distribuie pe Facebook

Productia bolidului cu 1.914 cai sub capota va fi limitata la doar 150 de unitati, fiecare disponibila in schimbul unei sume minime de 2.1 milioane dolari.

Organizat in perioada 8 - 18 martie, evenimentul Geneva International Motor Show 2018 a marcat debutul celei de-a doua masini a companiei Rimac. Este vorba despre bolidul electric C_Two, care vine cu un sistem de propulsie format din patru motoare si 1.914 cai putere.

O formula sinonima cu un sprint de la 0 la 96 de kilometri pe ora in exact 1.85 secunde, la care se adauga o viteza maxima de 412 km/h, potrivit informatiilor publicate la vremea respectiva.

Si tot in primavara anului trecut am mai aflat ca cea de-a doua masina a companiei Rimac va fi oferita intr-o productie limitata la doar 150 de unitati. Cu mentiunea ca pretul bolidului electric C_Two va depasi pragul celor doua milioane de dolari, dupa cum spuneam si anterior.

Astazi, la 18 luni de la debutul modelului cu patru motoare si 1.914 cai putere, internetul ne arata cum se comporta acesta in cazul unui accident, intr-un test cum Euro NCAP nu va face niciodata.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Crash Test DATA PUBLICĂRII: 26 Septembrie 2019