Testul pe care n-ai sa-l vezi la Euro NCAP. Asa se izbeste din toate partile un hypercar electric cu 1900 CP

Testul pe care n-ai sa-l vezi la Euro NCAP. Asa se izbeste din toate partile un hypercar electric cu 1900 CP
  • Patru motoare electrice
  • 1914 CP si 2300 NM
  • Productie limitata la 150 de exemplare
Distribuie pe Facebook

Croatii de la Rimac au publicat un clip video in care explica modul in care decurg testele de siguranta pentru omologarea noului C_Two. Productia va fi limitata la 150 de exemplare.

Dupa Concept One, Rimac a decis sa uimeasca din nou industria auto cu un al doilea hypercar cu zero emisii. Este vorba despre C_Two, care a fost prezentat oficial in primavara anului trecut.

Noul Rimac C_Two este propulsat de patru motoare electrice care dezvolta echivalentul a 1.914 cai putere si 2.300 Nm cuplu. Performantele modelului croat sunt impresionante: 0-100 km/h in doar 1.85 secunde, 0-300 km/h in 11.8 secunde si o viteza maxima de 412 km/h.

Bateria cu o capacitate de 120 kWh ii permite sa parcurga pana la 650 de kilometri cu o singura incarcare.

Pretul de pornire va fi de 1.7 milioane de euro dar Rimac a anuntat o productie limitata la numai 150 de exemplare. Pana sa intre pe linia de asamblare insa, hypercar-ul electric trebuie omologat.

Printre incercarile prin care trebuie sa treaca se numara si testele de siguranta. Daca esti curios cum se izbeste din toate partile o masina de 1.7 milioane de dolari, cu 1900 CP, atunci da play clipului video de mai jos.

In incheiere iti spunem doar atat: platforma s-a dovedit atat de rezistenta incat inginerii au reutilizat prototipul pentru alte patru teste de siguranta.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Crash Test DATA PUBLICĂRII: 1 Octombrie 2019