ASTA e momentul pe care fanii SKODA il asteptau cu nerabdare. LINIUTA cu toate modelele din gama de performanta RS

ASTA e momentul pe care fanii SKODA il asteptau cu nerabdare. LINIUTA cu toate modelele din gama de performanta RS
  • ASTA e momentul pe care fanii SKODA il asteptau cu nerabdare
  • LINIUTA cu toate modelele din gama de performanta RS
Distribuie pe Facebook

Doua Fabia, patru Octavia, un Kodiaq si un Enyaq Coupe iV. Opt modele din gama RS de la Skoda si-au dat intalnire intr-o cursa de neuitat, iar tu te numeri printre invitati.

Un video publicat - de curand, pe canalul de Youtube al publicatiei carwow face, zilele acestea, furori printre fanii companiei Skoda. Explicatia: respectivul material - cu o lungime de peste 11 minute, surprinde opt modele din gama de performanta, RS, a celebrului producator.

Intr-o alta ordine de idei, filmarea cu pricina are, ca actori principali, doua Fabia RS, patru Octavia RS, un Kodiaq RS si, nu in ultimul rand, un Enyaq Coupe iV RS. Acesta din urma este, de altfel, si cel mai puternic autoturism al duelului in cauza, datorita unui sistem de propulsie compus din doua motoare electrice, conceput sa livreze o putere de 299 de cai.

La polul opus se regaseste - mai mult ori mai putin surprinzator, prima generatie a compactei Fabia RS. Respectivul automobil mizeaza pe serviciile unei unitati diesel, in patru cilindri, cu o capacitate de 1.9 litri, sinonima cu 130 CP - conform descrierii urmatorului material video.

Distribuie pe Facebook
mai multe