ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii. LINIUTA cu Bugatti Chiron si o masina de Formula 1

ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii. LINIUTA cu Bugatti Chiron si o masina de Formula 1
  • ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii
  • LINIUTA cu Bugatti Chiron si o masina de Formula 1
Distribuie pe Facebook

Cine castiga, intr-o cursa de acceleratie pe 402 metri, dintre un Bugatti Chiron si o masina de Formula 1? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video!

Acompaniat de un motor cu 16 cilindri si nu mai putin de patru turbine - proiectat pentru a livra pana la 1.500 de cai si 1.600 de Nm rotilor de pe ambele punti, noul Bugatti Chiron ocupa un loc fruntas in topul celor mai potente modele de strada ale planetei. Disponibil la vanzare in schimbul unei sume nete de 2.4 milioane de euro, acelasi automobil al companiei din Molsheim se mai poate lauda, in cazul in care mai era cumva nevoie de precizat, si cu un set de performante greu de egalat, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora, de exemplu, durand doar 2.4 secunde.

Dar este oare noul Bugatti Chiron indeajuns de performant si puternic pentru a bate, intr-o cursa de acceleratie pe 402 metri, o masina de Formula 1? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam din urmatorul material video, care surprinde automobilul din Molsheim intr-un duel cu monopostul Red Bull RB7 din 2011.

Monopost pus in miscare de un motor cu numai opt cilindri si capacitatea de 2.4 litri, aspirat natural. Care livreaza, doar rotilor aflate pe puntea spate, jumatate din puterea unui Bugatti Chiron, respectiv undeva in jurul a 750 de cai, si, probabil cel mai important aspect dintre toate, cantareste de peste trei ori mai putin decat un exemplar al aceluiasi automobil al companiei din Molsheim: 650 de kilograme.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Curse legale DATA PUBLICĂRII: 28 Iunie 2021