Cea mai ieftina masina de la Tesla bate Jaguar I-Pace, Toyota Supra si Audi e-tron de parca ar avea motoare diesel. VIDEO

Cea mai ieftina masina de la Tesla bate Jaguar I-Pace, Toyota Supra si Audi e-tron de parca ar avea motoare diesel. VIDEO
  • Cea mai ieftina masina de la Tesla se cu bate Jaguar I-Pace, Toyota Supra si Audi e-tron
  • Versiunea Model 3 Performance reuseste sa se impuna, fara emotii, in toate cele trei probe
Distribuie pe Facebook

Berlina americanilor nu castiga insa doar celebra cursa pe 402 metri, ci si liniuta din mers, plus proba de franare.

Anuntata in urma cu aproximativ trei ani, in vara lui 2016, cea mai ieftina masina din scurta, dar fascinanta istorie a companiei Tesla se vinde zilele acestea in trei versiuni diferite de performanta.

Comercializata sub indicativul Performance, varianta de top a berlinei americane vine cu doua motoare electrice, plus un sistem inteligent de tractiune integrala, care aduc primii 100 km/h in doar 3.4 secunde.

Impresionanta este si viteza maxima, de aproximativ 261 de kilometri pe ora, in timp ce autonomia totala se ridica la valoarea de 530 km (WLTP), potrivit informatiilor publicate pe site-ul oficial.

Dar nu despre distanta pe care noua Tesla Model 3 Performance o poate parcurge cu o singura incarcare a bateriei este vorba in cazul de fata, dupa cum urmeaza sa vezi inclusiv in materialul video de mai jos...

Mai in gluma, mai in serios, berlina americanilor a fost invitata sa ia parte - alaturi de nume ca Jaguar I-Pace, Toyota Supra si Audi e-tron, la un test in care doar performantele in linie dreapta conteaza.

Vorbim, mai precis, despre celebra cursa de acceleratie pe 402 metri, la care s-au adaugat o liniuta din mers si un test al sistemului de franare, probe pe care masina electrica de peste Ocean le-a castigat fara emotii.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Curse legale DATA PUBLICĂRII: 9 Septembrie 2019