Chevrolet DragRacing - viteza maxima pe muzica celor mai buni DJ

Chevrolet DragRacing - viteza maxima pe muzica celor mai buni DJ
Auto Sport Club Satu Mare aduce cele mai rapide masini si cei mai buni piloti de curse auto din cinci tari central-europene, dar anul acesta, dupa curse aduce si cei mai buni DJ din tara si din Ungaria, toate in cadrul unui singur eveniment: Chevrolet DragRacing 2011.
Distribuie pe Facebook
Vedetele celei mai mari petreceri din aer liber din acest an sunt DJ Sterbinszky, Vali Barbulescu si DJ Yaang de la Kiss FM, care vor incinge atmosfera si vor mixa de dupa-masa pana noaptea.
Anul acesta, la Chevrolet DragRacing va avea loc nu numai una din marile curse auto din tara, dar si cea mai tare petrecere organizata in aer liber pe aeroporturile din Romania. Anul acesta organizatorul Auto Sport Club, in parteneriat cu Strandul Termal Carei, aduc o petrecere cu laser show si zeci de animatoare sexy de la Joy Club.
Cine sunt invitatii:

DJ Vali Barbulescu: Cel mai cunoscut DJ roman al momentului, Vali Barbulescu si-a inceput cariera de DJ la varsta de 15 ani, astazi fiind invitat in toata tara, dar si in stranatate la cele mai mari evenimente si petreceri in cluburi si aer liber.

DJ Sterbinszky: DJ renumit in Europa, participant activ la marile festivaluri si petreceri cu public numeros, de ordinul miilor. DJ Sterbinszky a mai fost invitat in Romania la doar cateva evenimente, gen Peninsula. Ele ste renumit in Europa dar si in state pentru cele mai bune mixaje.

DJ Yaang: preferatul ascultatorilor Kiss FM, DJ Yaang a fost recent invitat la Satu Mare, iar acum se intoarce alpturi de Sterbinszky si Vali Barbulescu pentru o mega petrecere.
Incep inscrierile

Inscrierile la concursurile desfasurate in acest an se fac incepand de 1 iunie la adresa adresa satumare@dragracing.ro, iar regulamentul si toate celelalte informatii vor fi publicate pe pagina oficiala a evenimentului, www.chevrolet.dragracing.ro
Sunt asteptati atat iubitorii curselor auto, in calitate de concurenti sau spectatori, cat si tinerii care vor ceva mai mult decat o iesire obisnuita de sambata seara in club. Atentie, petrecerea incepe la ora 18.00 si se incheie noaptea.

Partenerul Principal al evenimentului este Chevrolet West Satu Mare, parteneri oficiali: Garanti Bank, anvelopele Yokohama de la GerBog. Distractia de dimineata pana seara va fi asigurata de echipa Strandului Termal Cari, iar evenimentul este asigurat de Omniasig.

Organizatorii sunt: AutoSportClub, Dragracing Hungary si Dragracing Events Romania. Aeroportul International Satu Mare este pus la dispozitia organizatorilor de catreConsiliul Judetean Satu Mare, obiectivele institutiei fiind mediatizarea serviciilor Aeroportului si promovarea turistica a judetului Satu Mare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Curse legale DATA PUBLICĂRII: 30 Mai 2011