Cursa dintre Ford Mustang si Lexus LC ne arata de ce cutia manuala trebuie sa dispara

Cursa dintre Ford Mustang si Lexus LC ne arata de ce cutia manuala trebuie sa dispara
  • Te-ai intrebat vreodata de ce cutia manuala este pe cale de disparitie?
  • Confortul reprezinta doar unul dintre raspunsurile pe care le cauti
Distribuie pe Facebook

Te-ai intrebat vreodata de ce cutia manuala este pe cale de disparitie? Confortul reprezinta doar unul dintre raspunsurile pe care le cauti.

Ce-au in comun Lexus LC500 si Ford Mustang Bullitt? Mult mai multe decat si-ar putea inchipui oricine, mai ales daca luam in calcul inclusiv numarul jantelor, pe cel al portierelor, dar si configuratia 2+2 de la nivelul departamentului interior.

Lasand insa gluma la o parte, adevarul este ca intre respectivele coupe-uri exista o asemanare extrem de interesanta. Ba chiar stranie, ciudata, am putea spune.

Intr-o alta ordine de idei, atat noul Lexus LC500, cat si cea mai recenta generatie a Ford-ului Mustang Bullitt ofera o motorizare V8. In ambele cazuri, propulsorul de sub capota vine cu o capacitate cilindrica de cinci litri, plus 460 de cai putere.

Pentru ca pachetul sa fie complet, identica este si valoarea din dreptului cuplului maxim. Respectivele coupe-uri vin inclusiv cu 530 de Nm pe puntea spate.

Daca vine vorba, in schimb, despre diferente majore, tipul transmisiei reprezinta mult mai mult decat cireasa de pe tort, Lexus LC500 adoptand o cutie automata, iar Ford Mustang Bullitt una manuala. E factorul decisiv la nivel de performanta.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Curse legale DATA PUBLICĂRII: 11 Ianuarie 2021