I-a lasat masca pe toti cand a batut un CHIRON de 1.500 de cai. VIDEO cu momentul

I-a lasat masca pe toti cand a batut un CHIRON de 1.500 de cai. VIDEO cu momentul
  • Audi-ul are 1.300 de cai putere
  • In prima tura a avut o viteza de iesire de peste 300 de km/h
  • A doua tura a fost castigata de sedanul german
Distribuie pe Facebook

Proprietarul acestui Audi S4 din seria B5 are cu ce se mandri: la cel mai recent eveniment auto a batut un Bugatti Chiron cu 1.500 de cai sub capota. Bine, nici sedanul lui nu este mai departe; are 1.300 de cai.

Bugatti-ul Chiron este una dintre cele mai puternice si rapide masini ale momentului. Hypercarul francez are 1.500 de cai putere, un motor W16 quad-turbo si poate atinge peste 400 de km/h. Deocamdata doar teoretic.

Asadar, putine masini pot tine pasul cu incredibilul Chiron. De fapt le cam poti numara pe degete. Ei bine, printre acestea se regaseste si un Audi A4 (B5)...cu 1.300 de cai putere sub capota. Cei doi "titani" s-au intalnit la linia de start in cadrul unui eveniment auto care s-a desfasurat in Germania, iar cursa o poti urmari in clipul video de mai jos.

Prima tura este castigata de Bugatti, care a trecut linia de sosire (1 kilometru) cu 328 de km/h fata de cei 307 km/h ai Audi-ului. Dar sedanul german si-a luat revansa in a doua tura. Da play sa-i vezi viteza de iesire.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Curse legale DATA PUBLICĂRII: 18 Septembrie 2018