Liniuta cu cele mai rapide Porsche-uri ale momentului. VIDEO

Liniuta cu cele mai rapide Porsche-uri ale momentului. VIDEO
  • Porsche 911 Turbo S sau Taycan Turbo S?
  • Raspunsul il aflam chiar din urmatorul material video
Distribuie pe Facebook

911 Turbo S sau Taycan Turbo S? Raspunsul il aflam chiar din urmatorul material video.

Disponibila la vanzare in compania unei motorizari pe benzina, de 3.8 litri si 650 de cai putere, cea mai recenta generatie a celebrului Porsche 911 Turbo S are nevoie de doar 2.7 secunde pentru a sprinta de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Teoretic.

Va fi insa oare suficient pentru ca aceasta sa se impuna, intr-o cursa de acceleratie pe distanta de 402 metri, in fata primului Taycan Turbo S - care ofera un sistem de propulsie cu doua motoare electrice si pana la 761 CP? Raspunsul il aflam chiar din urmatorul film.

Batalia dintre cele mai rapide Porsche-uri ale momentului de fata continua cu doua intreceri din mers si, daca mai era nevoie de precizat, cu o proba unde singurul lucru important este eficienta sistemului de franare. Asadar, sa-nceapa distractia!

Acum, in cazul in care vine vorba despre nota de plata, ei bine... noua generatie 911 Turbo S se vinde - pe piata din Germania, la preturi incepand de la putin peste 212.700 euro, pe cand primul Taycan Turbo S din istorie porneste de la aproape 181.000 de euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe